Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik a jobb, a Wizz Air,...

Melyik a jobb, a Wizz Air, vagy a Ryanair?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ki, melyiket szereti jobban.

Légyszíves érveljetek is!

2013. szept. 28. 19:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%

"A Wizz-nél tudtommal nem is lehet konkrétan előre helyet foglalni, ami nekem nem tetszik. "

Wizznél is lehet, Ryanairnél is lehet. Pénzért. Első sorokba, illetve vészkijárati, szárny melletti ülésekre lehet foglalni.

Mondjuk sose éreztem szükségét. Szűkös a többi hely, de azt az 1-2-3 órát kibírtam eddig mindig. Mindkét céggel több, mint 10x repültem már.

Légkondi: ezt kétlem, hogy kikapcsolnák, mert megfagynál akkor :) Az viszont igaz, hogy a ryanen kicsit hűvösebb szokott lenni, lehet spórolnak a fűtésen, de azért ez se mindig igaz, változó. Repülési magasságon télen-nyáron mínusz 50-60 fok van, ami miatt mindenképp fűteni kell minden repülőn menet közben.

2013. okt. 2. 17:02
 12/15 anonim ***** válasza:
74%

"Az EasyJet esetében hátrány az, hogy eléggé kevés hely jut egy emberre, még szűkösebb, mint egy busz.

"

Ez igaz az Easyjetre, a Wizzairre, a Ryanairre, az Alitaliara... mással még nekem nincs tapasztalatom, de valószínű még sok más gépen is hasonlóan kevés a hely a turista osztályon.

2013. okt. 2. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az Easy Jet jött be nekem. Nekem ez a sorrendem: Easy Jet, Wizz, Ryanair.

Az Easy Jet kulturált, kedves személyzettel, viszonylag kényelmes gépekkel. A Wizz sokfelé visz, igazából velük sincs nagyon bajom. A Ryanairral már más a helyzet. Lehet, hogy pont kifogom azokat a járatokat.... vagy nem tudom... Az utaskísérők nem a legkedvesebbek, a gépek pedig szűkösebbek. Ez egyedi vélemény. De igazából ha tehetem inkább nem fapadossal utazok, ha kutakodok egy kicsit találok hasonló árért más légitársaságot is.

2013. okt. 2. 19:53
 14/15 anonim ***** válasza:
60%

"ha kutakodok egy kicsit találok hasonló árért más légitársaságot is."

Az attól függ mire keresel alternatívát. 20-30-40 ezres fapados árnál már lehet, hogy van alternatív nemzeti társaság. Ellenben én pl. csak hobbiból repülgetek, csak amikor olcsó és hát a max. pár ezer (vagy akár csak párszáz) forintos jegyek árkategóriájában nekem eddig még csak a wizzair és a ryanair amihez szerencsém volt...

2013. okt. 3. 00:12
 15/15 anonim válasza:
60%

[link]

[link]

Az éggyik 1985 a másik 2003 olvasni tudni kell az eggyiknek a flottája 305 a másik 45 melyik a nagyobb a Ryanair

2014. jan. 1. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!