Melyik a jobb, a Wizz Air, vagy a Ryanair?
Érdekelne, hogy ki, melyiket szereti jobban.
Légyszíves érveljetek is!
"A Wizz-nél tudtommal nem is lehet konkrétan előre helyet foglalni, ami nekem nem tetszik. "
Wizznél is lehet, Ryanairnél is lehet. Pénzért. Első sorokba, illetve vészkijárati, szárny melletti ülésekre lehet foglalni.
Mondjuk sose éreztem szükségét. Szűkös a többi hely, de azt az 1-2-3 órát kibírtam eddig mindig. Mindkét céggel több, mint 10x repültem már.
Légkondi: ezt kétlem, hogy kikapcsolnák, mert megfagynál akkor :) Az viszont igaz, hogy a ryanen kicsit hűvösebb szokott lenni, lehet spórolnak a fűtésen, de azért ez se mindig igaz, változó. Repülési magasságon télen-nyáron mínusz 50-60 fok van, ami miatt mindenképp fűteni kell minden repülőn menet közben.
"Az EasyJet esetében hátrány az, hogy eléggé kevés hely jut egy emberre, még szűkösebb, mint egy busz.
"
Ez igaz az Easyjetre, a Wizzairre, a Ryanairre, az Alitaliara... mással még nekem nincs tapasztalatom, de valószínű még sok más gépen is hasonlóan kevés a hely a turista osztályon.
Az Easy Jet jött be nekem. Nekem ez a sorrendem: Easy Jet, Wizz, Ryanair.
Az Easy Jet kulturált, kedves személyzettel, viszonylag kényelmes gépekkel. A Wizz sokfelé visz, igazából velük sincs nagyon bajom. A Ryanairral már más a helyzet. Lehet, hogy pont kifogom azokat a járatokat.... vagy nem tudom... Az utaskísérők nem a legkedvesebbek, a gépek pedig szűkösebbek. Ez egyedi vélemény. De igazából ha tehetem inkább nem fapadossal utazok, ha kutakodok egy kicsit találok hasonló árért más légitársaságot is.
"ha kutakodok egy kicsit találok hasonló árért más légitársaságot is."
Az attól függ mire keresel alternatívát. 20-30-40 ezres fapados árnál már lehet, hogy van alternatív nemzeti társaság. Ellenben én pl. csak hobbiból repülgetek, csak amikor olcsó és hát a max. pár ezer (vagy akár csak párszáz) forintos jegyek árkategóriájában nekem eddig még csak a wizzair és a ryanair amihez szerencsém volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!