Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik a jobb, a Wizz Air,...

Melyik a jobb, a Wizz Air, vagy a Ryanair?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy ki, melyiket szereti jobban.

Légyszíves érveljetek is!

2013. szept. 28. 19:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%
Hát igazából egykutya. Szerintem a Ryanair olcsóbb, de legalább akkora szolgáltatást nyújt mint a Wizz. Viszont a csomagokért többet kell fizetni, így árban kb ugyanannyi. A Ryanairnak Boeing gépeik vannak csak, a Wizznek pedig Airbus a320-200/100as gépei vannak. Ezeket jobban szeretem. Viszont a Wizznek undorító színe van (szerintem) a Ryanair sokkal kultúráltabb színű utastere van. De én nem tudom, a Wizz Airben jobban megbízok mint a Ryanairban, mert nagyobb és híresebb cég.
2013. szept. 28. 22:08
 2/15 anonim ***** válasza:
71%

Wizzair nagyobb és híresebb???

:-) Ezt valami viccnek szántad? :-D De ha komoly akkor felvilágosítalak, hogy csak a te kis világodban van ez így legfeljebb :-)

Amúgy egyre megy mindkettő. Azzal megyek amelyik olcsóbb

2013. szept. 29. 10:04
 3/15 anonim ***** válasza:
80%
Ha az alap ár egyforma akkor a ryanair a jobb mert ott nagyobb méretű az ingyenes kézi poggyász. Amúgy eléggé hasonlók. Ryanair inkább nyugat európai célpontokon működik, wizzairnél sokkal régebben. Wizzair pedig inkább kelet Európára állt rá. Persze van néhány közös útvonal is.
2013. szept. 29. 13:05
 4/15 anonim ***** válasza:
27%
Hát második nem tudom hogy vagy vele, de nem vagy jártas, az már biztos. A Ryanair egy fiatal cég, jóval mint a Wizz. És a WizzAir ezenfelül sokkal híresebb, mint a kis Ryanair....
2013. szept. 29. 13:13
 5/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ez csak a méreteket mutatja, a minőséget nem.Továbbra is erről

kérdezlek benneteket.Egyébként a Ryanair már 1985-ben létezett, a Wizz Air pedig 2003-ban jött létre.

2013. szept. 29. 17:17
 6/15 anonim ***** válasza:
82%
4., ha már ilyen hülye vagy, legalább ne köss bele más válaszába
2013. szept. 29. 22:30
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
A WizzAir csak itthon híresebb, pont azért, mert magyar. A Malév se volt nagyobb meg híresebb, mint a British AIrways.
2013. szept. 29. 22:31
 8/15 anonim ***** válasza:
74%

" A Ryanair egy fiatal cég, jóval mint a Wizz. És a WizzAir ezenfelül sokkal híresebb, mint a kis Ryanair"

Köszönjük, ülj le egyes! Legalább minimálisan nézz utána ha valamibe bele akarsz kötni. Iszonyatosan mellé lőttél most barátom!

2013. szept. 30. 07:14
 9/15 anonim ***** válasza:
68%

Nekem a Wizz jobban bejön.

Ryanair ugyanaz, de legalább nem marhának néznek akit terelni kell a karánba.

Viszont KözépEurópában népszerűbb a Wizz ez kétségtelen.

2013. szept. 30. 13:36
 10/15 anonim ***** válasza:
74%

Én egyszer utaztam EasyJettel, na az szimpatikus volt, megvolt az előre foglalt ülőhely és kulturáltan viselkedtek az emberrel. :)

A Wizz-nél tudtommal nem is lehet konkrétan előre helyet foglalni, ami nekem nem tetszik.

A Ryanairről sok rosszat hallottam már, pl nem becsülik meg az utast, kikapcsolják a légkondit stb...

Az EasyJet esetében hátrány az, hogy eléggé kevés hely jut egy emberre, még szűkösebb, mint egy busz.

2013. okt. 2. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!