Melyik a jobb, a Wizz Air, vagy a Ryanair?
Érdekelne, hogy ki, melyiket szereti jobban.
Légyszíves érveljetek is!
Wizzair nagyobb és híresebb???
:-) Ezt valami viccnek szántad? :-D De ha komoly akkor felvilágosítalak, hogy csak a te kis világodban van ez így legfeljebb :-)
Amúgy egyre megy mindkettő. Azzal megyek amelyik olcsóbb
Ez csak a méreteket mutatja, a minőséget nem.Továbbra is erről
kérdezlek benneteket.Egyébként a Ryanair már 1985-ben létezett, a Wizz Air pedig 2003-ban jött létre.
" A Ryanair egy fiatal cég, jóval mint a Wizz. És a WizzAir ezenfelül sokkal híresebb, mint a kis Ryanair"
Köszönjük, ülj le egyes! Legalább minimálisan nézz utána ha valamibe bele akarsz kötni. Iszonyatosan mellé lőttél most barátom!
Nekem a Wizz jobban bejön.
Ryanair ugyanaz, de legalább nem marhának néznek akit terelni kell a karánba.
Viszont KözépEurópában népszerűbb a Wizz ez kétségtelen.
Én egyszer utaztam EasyJettel, na az szimpatikus volt, megvolt az előre foglalt ülőhely és kulturáltan viselkedtek az emberrel. :)
A Wizz-nél tudtommal nem is lehet konkrétan előre helyet foglalni, ami nekem nem tetszik.
A Ryanairről sok rosszat hallottam már, pl nem becsülik meg az utast, kikapcsolják a légkondit stb...
Az EasyJet esetében hátrány az, hogy eléggé kevés hely jut egy emberre, még szűkösebb, mint egy busz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!