Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Kamaszok! Szerintetek is...

Kamaszok! Szerintetek is szörnyű dolog a BKV-vel utazni? Szerintetek is csak a panelproli réteg utazik a haláljárataikon?

Figyelt kérdés

2013. szept. 7. 22:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Kérdés, milyen kamaszok...azok közül is van óriási rétegválaszték...Igen, valóban szörnyű, de ha nem akarsz sétálni, nincs esetleg saját motorod, autód, akkor elviseled. Főleg a kamaszok körében fordul elő különben a bliccelés...csak úgy megsúgom(már persze azoknál, akiknek anyu nem vesz havi bérletet, mert nem becsületes).
2013. szept. 14. 15:01
 12/14 anonim ***** válasza:

# 11

Errefele inkább a cigányok bliccelnek, csak úgy kell őket lerángatni a hévről...

2013. szept. 14. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:

Gyalogolni imádok helyette, tehát 1-2 megállót átlagban inkább legyalogolok, kivétel ha sok közlekedési lámpa van az útban, azok sok-sok időt rabolnak.

Viszont szerintem nem vészes...

Amúgy bírom, hogy az emberek általában azt mondják, hogy nem szeretik, ha zsúfolt egy járat, mégis abba a vagonba szállnak, ami a legzsúfoltabb, hogy 50 méter gyaloglást is megspóroljanak, vagy öt perccel hamarabb érjenek oda. Ha megéri embertelen körülmények között utazni öt perc plusszért... De akkor miért nyafognak a tömeg miatt? :D

((szerintem az emberek nagyon kis része az, akinek a fél - egy óránként járó járata múlik azon, melyik vagonba száll))

Én a tömeget kerülöm (de ha elkerülhetetlen, kibírom, nem vagyok tömegfóbiás), és mindig a kevésbé zsúfolt, más szempontból is kényelmes útvonalat választom, a gyaloglástól nem ódzkodom. Így kibírható.

Vannak gettójáratok is az útvonalamban. Általában egymással veszekednek, magukba beszélnek, nem a külvilággal foglalkoznak a "bizalomgerjesztő" figurák. Ki tudom zárni őket a tudatomból.

2014. aug. 5. 21:09
 14/14 anonim ***** válasza:
Valóban van pár járat, ahová összefújja Budapest trágyáját a szél (pl. 4-6 villamos), de összességében nincs nagy gond az utazóközönséggel.
2014. aug. 6. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!