Kamaszok! Szerintetek is szörnyű dolog a BKV-vel utazni? Szerintetek is csak a panelproli réteg utazik a haláljárataikon?
# 11
Errefele inkább a cigányok bliccelnek, csak úgy kell őket lerángatni a hévről...
Gyalogolni imádok helyette, tehát 1-2 megállót átlagban inkább legyalogolok, kivétel ha sok közlekedési lámpa van az útban, azok sok-sok időt rabolnak.
Viszont szerintem nem vészes...
Amúgy bírom, hogy az emberek általában azt mondják, hogy nem szeretik, ha zsúfolt egy járat, mégis abba a vagonba szállnak, ami a legzsúfoltabb, hogy 50 méter gyaloglást is megspóroljanak, vagy öt perccel hamarabb érjenek oda. Ha megéri embertelen körülmények között utazni öt perc plusszért... De akkor miért nyafognak a tömeg miatt? :D
((szerintem az emberek nagyon kis része az, akinek a fél - egy óránként járó járata múlik azon, melyik vagonba száll))
Én a tömeget kerülöm (de ha elkerülhetetlen, kibírom, nem vagyok tömegfóbiás), és mindig a kevésbé zsúfolt, más szempontból is kényelmes útvonalat választom, a gyaloglástól nem ódzkodom. Így kibírható.
Vannak gettójáratok is az útvonalamban. Általában egymással veszekednek, magukba beszélnek, nem a külvilággal foglalkoznak a "bizalomgerjesztő" figurák. Ki tudom zárni őket a tudatomból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!