Kamaszok! Szerintetek is szörnyű dolog a BKV-vel utazni? Szerintetek is csak a panelproli réteg utazik a haláljárataikon?
Én se szeretem, mármint a tömegközlekedést, én HÉV-el járok, de amíg nem járhatatlan szintűek az utak motorral járok iskolába... (Ja, csak az egyik válaszoló miatt: Jogsira, és mocira is diákmelóból van pénz.:) )
Főleg azt nem szeretem, hogy sok olyan ember használja a tömeget, aki kedvtelésből tönkreteszi... Persze nincs pénz mindent helyrerakni. Így ördögi a kör, hisz aki jár vele tönkreteszi, igyekszik bliccelni, aki meg kifizetné azért nem jár vele, mert a kifizetett pénzért undorító állapotú dobozban utazik... Kulturált, értelmes emberek között persze szívesen használnám a tömeget.:) Hajnaljáratok alatt mit értesz? Én olyan 6:30-7:00 között járok, és akkor nincsenek annyira sokan még, szeretek minél korábban menni.
"motorral járok iskolába"
Jó már neked 3-as én is arra gyűjtök mert én most kezdtem el az érettségit (2éves) és hát első nap már meguntam a buszozást!elég volt nekem 4 évig még 2-ő nem hiányzik pedig ebben az évben még biztos hogy azzal fogok mebbi
Én pl tegnap beszéltem a metrón egy sráccal, nem is magyar, IT szektorban dolgozik és mégis tömeg közlekedik.Pedig nem kereshet rosszul.
Jahh hát igen, olyan országból jött ahol ránevelték az embert a tömegközlekedésre.
1. Én még semmi szörnyűséget nem tapasztaltam a járataikon. Ezek a kulcsszavak is bazz... "megrázó, borzalom" xDD
2. Főként munkába és iskolába igyekvők használják. Na persze nem a rajgyerekek, akiket autóval fuvaroznak az oskolába és szabadidejükben idióta kérdéseket írkálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!