Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » BKV pótdíj 16, 000 forint,...

BKV pótdíj 16, 000 forint, ezek észnél vannak?

Figyelt kérdés

Öcsém 16 éves most volt a sulikezdése, és nem lyukasztott időben jegyet, emiatt pótdíjra kötelezték. Megvette a bérletet, szerette volna bemutatni az Akácfa utcában, de az új bérleteken már rajta van hol vette és mikor. Mivel a büntetés után vette a bérletet, ezért nem fogadták el, így kiadott 4,000 a bérletre és 16,000 a pótdíj.

Szüleim teljesen ki vannak, mivel alig telik erre a fizetésükből, hogy ezt kifizessék.

De ott öcsém meséli azért is pótdíjaztattak, ha valaki nem írta be a bérletre a számot, hiába vette meg, az is 16,000 forint.

Csak én vagyok ezeken felháborodva, hogy az idén 6 millás prémiumot kapó Vitézy Dávid és milliárdos veszteséget produkáló BKK a pórnépet sz*patja ezekkel a hülyeségekkel?

2013. szept. 4. 20:43
1 2
 11/12 anonim válasza:
Bocsánat a 2. Válaszolóra gondoltam!
2014. jan. 3. 15:08
 12/12 anonim ***** válasza:

"Egyetértek a kérdezővel de nem tudom mit képzel magárol a 3.válaszoló!!! "

Különösebben semmit csak leírom az igazságot, ami általában fáj az emebereknek, ahotgyan pl. neked is.

"Engem is megbüntttek mégsem loptam meg senkit!!"

Ja, nem csak épp azt a vállalatot, akinek nem fizettél a szolgáltatásért. Szerinted ez nem lopás? Szerintem és más emberek szerint de ez lopás.

"különben a bkk-ról csak annyit hogy a jogszabályai 1959-ből valók ma pedig 2014.et irunk!"

Kezdjük ott, hogy a BKK-nak nincsenek jogszabályai, mert nem alkothat jogszabályokat. Folytassuk ott, hogy még ha lennének is jogszabályai, akkor sem sok közöd lenne hozzá hogy milyen szabályok szerint dolgozik. Ha felszállsz egy járműre azért fizetni kell. Kész, ilyen egyszerű, ez így volt 1959-ben és 2014-ben is így van. Ha nem tetszik lehet menni gyalog.

"szeintem a 3. válaszoló csituljon el!"

Szerintem meg ne :)

"mi az hogy a gyereknek 2 nagy pofont kell adni?"

Tőlem akár meg is dícsérheti, amiért 16 ezres büntetéssel megy haza, pont lesz.arom. Nem a pofonon volt a lényeg, bár én bizonyára nem dicsértem volna a gyereket, ha 16 ezres büntetéssel tér haza mert lopott.

"normális ez???"

Tökéletesen. Gondolkozzál egy kicsit. Ha lenne egy pékséged, te mit szólnál, ha csak minden 4.-5. ember fizetne, a többi lopná a kenyeret?

2014. jan. 3. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!