Hogyan csináljam? (SOS)
Tény: A BKV ellenőrök nem alaposan nézik a bérlete, szóval előző hónapi bérlettel simán átlehet jutni.
Te még rendesnek számítasz, mivel beleírod a diákod számát a bérletbe(emberek többsége ezt sem csináljam [én sem], mert így kölcsön lehet adni)
Egyébként a bérlet akkor érvényes, ha a vonalba bele van írva a tulajdonosa diákigazolványának a száma. Azonosítás miatt jó, ha nálad van a diákod, mert azt kérhetik mellé Ha ezek nálad vannak, akkor nem lehet gond. Én semmiféle kis papírkáról nem tudok, pedig régóta bérlettel járok.
Jó utazást
ő arról az igazoló lapról beszél amit a pályaudvarokon osztogatnak 40-50 forintért! Nekem is azt mondták hogy csak azzal az igazolással érvényes a bérlet és azt az igazolás számát kell a bérletre írni.
Ezek szerint nem kell olyan igazolólap? mert akkor feleslegesen nem veszem meg inkább rábiggyesztem a diákom számát. ?
Köszi! Amúgy elolvastam, de nem tudom, hogy jól értelmeztem-e mert szerintem hülyén van megfogalmazva (vagy én vagyok hülye:D)
Látod én is ezért zavarodtam össze..:S
Amúgy a diákom mindig nálam van, tudom, hogy kérik :)
Jöhetnek még kommik, kíváncsi vagyok mások véleményére is!
Te arra gondolsz amit IGAZOLÁSNAK neveznek és rá van írva h mettől meddíg mész, sorszám meg le van pecsételve?
Mert nekem a bérletemhez van ez az igazolás meg van diák
amúgy ha elolvasod a bérleted hátulján található információt akkor sokkal okosabb leszel!De én úgy tudom hogy csak így együtt érvényes a bérlet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!