Tudok még váltani kötelezőt, és hogyan csináljam?
Figyelt kérdés
Most 8.án lesz az évforduló, netrisken meg is csináltam mindent, de ki kéne pipálni egy ilyet: Kijelentem, hogy a jelenleg érvényes biztosításom felmondásáról határidőre (évforduló előtt legkésőbb 30 nappal) igazolható módon gondoskodom / gondoskodtam. Nekem fogalmam sem volt, hogy 30 nappal előtte kell. Mit tudok csinálni? (negyedévente 5 ezer Ft a különbség a két biztosító között)2011. júl. 4. 09:45
1/3 anonim válasza:
Ha lecsúsztál róla, akkor vársz újabb egy évet, mást nem tudsz csinálni.
2/3 A kérdező kommentje:
nem tudom azt megcsinálni, hogy nem fizetem be ezt a csekket, közben megkötöm a másikat, vagy bemegyek a biztosítóhoz, hogy most én ezt felmondom. Kicsit kiakadtam ezen....
2011. júl. 4. 11:39
3/3 anonim válasza:
Másik biztosító nem fogja elfogadni és nem kiakadni kell - ugyanis a január 1-es forduló előtt régen is legalább egy hónappal fel kellett mondani az előzőt - hanem megnézni a váltásra vonatkozó szabályokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!