Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Megbüntettek a buszon (Vértes...

Megbüntettek a buszon (Vértes volám) Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Helyzet az, hogy Nekem május 22.-én jött meg a diákom. Bementem iskolába, szóltam, hogy megjött, kéne rá a matrica. De a nő 11/12-es tanéves matricát rakott rá, ergo mondta, hogy ezt is elfogadják, mert rajta van, hogy mikor jött meg.

Hát nem fogadták el, és megbüntettek 8 ezerrer, és ezt nem értették meg. Kihez bírnék fordulni fellebezéshez?

2013. jún. 27. 05:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na a dátummal sokra mész a diákon, az nem jelenti azt, hogy a kedves diák kert is matricát..... Es miért is nem létezett volna o a tavalyi évben? 19 eves :)
2013. jún. 27. 08:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Nem a Kérdezőről beszélek, a Jóisten áldjon meg :)

Hanem a plasztiklapról, a diákigazolványról. Érted, ha 2013 április 25. a kiállítás datuma (most mondtam valamit), akkor hogyan kerülhetett rá tavalyi matrica? Azzal, hogy matrica van rajta bizonyítható, hogy a Kérdező igenis kért matricát. Az pedig, hogy tavalyi a matrica, már nem az ő hibája.

2013. jún. 27. 08:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Több szempontból is furcsa a dolog egyébként.

Most néztem meg az Ügyintézés - Kormányzati Portál weboldalán, hogy a suli:

- köteles megrendelni a következő tanévben szükséges érvényesítő matricákat a tanév előtti július 15-ig.

- év közben lehet utánrendelni matricát elektronikusan, igényléstől számított 30 napon belül postázzák a sulinak

- az előző évi matricákat az intézmény KÖTELES megsemmisíteni, amiről jegyzőkönyvet kell készíteni.

Ez alapján tehát a suliban nem kaphatott volna a Kérdező tavalyi matricát, mert azt meg kellett volna semmisíteni. Szóval itt valaki sumákol :D

Esetleg ezt elmondhatod az ügyintéző néninek, hátha észbekap...

2013. jún. 27. 08:53
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem fogom annyiba hagyni.

Tavaly nyáron csináltattam, mert iskolát váltottam. Nyugta is megvan hozzá, hogy 2012 junius 17.én fizettem ki a diákot. Nagyon sokat késett, 2013 05 22-én lett kész, ez rajta is van a diákon.

2013. jún. 27. 16:33
 15/19 A kérdező kommentje:
És elöttem lett szedeve a zsírpapirrol, vagy mittudom én milyen papírról a matrica, és rakta rá.
2013. jún. 27. 16:34
 16/19 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem egy sofőrt, hogy kinél bírnék fellebezni a büntetés miatt, azt mondta mennyek be a buszvégállomáson a főnökhöz, és mondjam el neki a gondom.

Szerdán meg irány az iskola. Remélem nem lesz késő

2013. jún. 27. 16:36
 17/19 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy mi a menete, Valamokka, iskolában dolgoztam :) Ne tudd meg, milyen érdekességek tudnak történni..... Megesett az is, hogy a gyermek a régi igazolványarol elkápráztatta a matricát es azt tette ra az ujra.
2013. jún. 27. 17:10
 18/19 anonim ***** válasza:

De az a "gyerek" fantasztikus ötlete volt :)

Kérdező esetében pedig nemhogy átrakta a matricát, de még szólt is, hogy ez nem lesz jó.

Gazdaságis néninek meg éppen nem volt kedve ezzel foglalkozni, és elhajtotta a francba.

Attól mert gyerek, még nem kellene hülyének nézni senkit sem :(

2013. jún. 27. 17:53
 19/19 anonim ***** válasza:
*idézőjel egyet jobbra :)
2013. jún. 27. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!