Nőként tényleg olyan nagy baromság elmenni buszsofőrnek?
Figyelt kérdés
2013. jún. 14. 12:52
11/14 anonim válasza:
Kedves 10-es válaszoló, szerintem az a szánalmas ahogy te viselkedsz. Miaz hogy kitúrnak?? Ennyi erővel egy férfi is kitúrhat te okostojás... Ez nem a nemtől függ. Mellesleg én is buszsofőr szeretnék lenni, csaj létemre. És szerintem ez annyira gusztustalan dolog mikor valaki azt mondja, hogy ez nő vagy férfi szakma. Tudod mi a férfi meg női?? Egy ruha vagy egy parfüm maximum... De nehogy már mások döntsék el hogy ki mit csináljon. Nő. És??? HA buszsofőr szeretne lenni, akkor legyen buszsofőr. Szerintem nem kéne mindenre "címkét" akasztani. Mindenki csinálja azt amihez kedve van, és amit szeretne. Emberek vagyunk, nem pedig tárgyak hogy kategorizáljanak...
12/14 anonim válasza:
Jó szarul vezettek eddig a női buszsofőrök, nem értem miért engedik őket erre a munkára, a konyhában a helyük.
13/14 anonim válasza:
Hát nálunk van egy női buszsofőr, és képzeld jobban vezet mint némelyik férfi. ;)
14/14 anonim válasza:
10 évvel a kérdés kiírása után Nyugat-Magyarországon az osztrák határ környékén szinte minden 5. buszsofőr nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!