Volánnál volt bérletem, de kiderült amikor a kallerek felszálltak, hogy az igazolványom nem jó hozzá és emiatt akartak volna 8000 ft-ra megbüntetni, csak hogy én meg időben leszálltam és ők már csak néztek utánam. A buszsofőrnek emiatt lehet baja?
akkor jó, csak azért mert már azt hittem , hogy miattam lesz munkanélküli a családja, de ezek szerint nem , akkor OK
( szemét módon beköpött a gyerek)
"A buszsofőr vezeti a buszt, a megállókban megáll, utasokat felveszi-leteszi. Ez a dolga, semmi más"
+ ellenőriznie kell a bérletek, előreváltott jegyek, kedvezményre jogosító iratok érvényességét is, és szarabb cégeknél őt is megbüntetik /pl. Hatvani volán/.
Ez érdekes, mert általában,ha az ellenőrök felszállnak, akkor senki nem szállhat addig le, amíg mindenkit nem ellenőriznek.
Hogyan sikerült neked időben leszállnod?
A sofőr addig nem nyithatja ki az ajtót.
Nem lenne egyszerűbb jó igazolvánnyal és bérlettel utazni?
Állandóan variáltok. Ha nincs pénzed, kérj segélyt.
A buszsofőr egyébként lazán kidumálja.
@ Ut. válaszoló
De, gondolom. Mert láttam már olyat.
Megállt a busz, az ellenőr leszállt, és az utasok csak egyenként szállhattak le.
Úgyhogy nevess nyugodtan, nektek szerencsétek volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!