Gáz a buszon salátát enni vacsira?
Figyelt kérdés
2009. okt. 8. 14:35
1/14 anonim válasza:
hát esetleg magadra öntöd vagy valaki másra, igen így gáz lenne. Nem tudod megvárni míg hazaérsz, vagy a buszon laksz v mi? Vacsira, éjszaka utazol? BKV buszon vagy volán, vagy túrista busz? Nem adtál sok infót.
2/14 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi :S Vacsira enném igen, távolsági buszon :( Sajnos igen hosszú az út (több, mint négy óra).
2009. okt. 8. 14:42
3/14 A kérdező kommentje:
És persze csak ülve enném, óvatosan, nem célom sem magamat, sem mást leönteni.
2009. okt. 8. 14:42
4/14 anonim válasza:
Miért ne??Szerintem semmi rossz nincs benne.:)
5/14 anonim válasza:
Nem cél kérdése. Biztos utaztál már párszor ezzel a busszal. Tudod, hogy milyen az út, ha zötykölődős meg rázós, akkor gázos lehet. Ha totál sima egyenes, és tutira nem borul ki, akkor még emegy talán.
6/14 anonim válasza:
én biztos ennék :)
ha zavarja a sofőrt,majd rádszól, mert van,amelyik nem szereti ha esznek a buszon.
szerintem egyél nyugodtan, nehogy rosszul legyél, 4óra sok idő!
7/14 anonim válasza:
Büdöset enni gáz. Egyszer grillcsirkét ettek mellettem a moziban, ami amúgy finom, de akkor úgy éreztem, mintha egy menzakonyhán ülnék.
Saláta gondolom nem büdi, nincs erős szaga, szerintem azt lehet enni :) Jó utazást!
8/14 anonim válasza:
Ilyen hosszú utakon szokott lenni hosszabb pihenő (10-15 perc)amikor a sofőr pihen akkor nyugodtan zötykölődés mentesen megeheted.Amúgy nem gáz,azért nem szeretik a sofőrök a buszon evést mert műszak végén nekik kell kitakarítani,de a salátával nem szórsz szét morzsákat.
9/14 anonim válasza:
sztem nem gáz..de célszerübb vmi szenyát csomagolni:)
10/14 anonim válasza:
Azt eszel amit akarsz, csak ne koszold össze a buszt és a többi utast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!