Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Minden hónap második vasárnapján Pestre megyek vonattal kőbánya alsóig, és nem tudok sehol BKV (Vagy BKK) jegyet venni, mert a vasutasoknál nem lehet kapni, az összes trafik zárva van ahol egyébként jegyet árulnak, a jegyautomata ahogy elnéztem már több éve nem működött (tele volt pakolva szeméttel, így nem kockáztattam meg, hogy pénzt dobok bele...) és tovább kell utaznom a 3-as villamossal...

És ha jön egy ellenőr akkor mit tehetek? Mert én akartam jegyet venni, de nem tudok sehol. Ilyenkor mi a teendő, hogy ne legyek azért megbüntetve mert ők nem szolgáltak jegyvásárlási lehetőséggel.

És ha megbüntetne mégis akkor kihez tudok fordulni a panaszommal?

2013. máj. 28. 13:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Legközelebb vegyél többet, akkor lesz legközelebb. De egyébként bármely nagyobb város buszállomásán lehet kapni budapesti vonaljegyet.
2013. máj. 28. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A másik, hogy a járművezetőnél is lehet jegyet váltani, igaz drágább, de ha nem gondolkodtál előre, akkor nincs más választásod.
2013. máj. 28. 13:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Tömbjegyet vegyél, előre 10-et. Vagy lehet mobilon is.
2013. máj. 28. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Legközelebb szánj rá egy kicsivel több időt, menj el Kőbánya Kispestig és ott aztán olyan és annyi jegyet veszel, amilyet és amennyit csak akarsz. Csatlakozom ahhoz a válaszolóhoz, aki szerint vegyél egy tömbjegyet. Olcsóbb is úgy a jegy, ráadásul sokat kapsz egyszerre. Havi egy pesti kiándulással számolva, utanként két jegyet számolva 5 hónapig elég lesza tömbjegy. Időt, fáradtságot, idegeskedést és pénzt is spórolsz. Jól hangzik?:)
2013. máj. 28. 14:27
 5/6 anonim ***** válasza:
37%
Ha nincs biztosítva a jegy vétel, akkor utazz ingyen. Ha ellenőrt látsz, pofázz neki vissza, vagy ha hajthatatlan, szállj le. Nem tarthat vissza, nem hatósági személy, csak egy büdös köcsög.
2013. máj. 28. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó, kurwa nagy formátumú ember lehetsz, gratulálok.

Én is azt javaslom, hogy amikor jegypénztár közelében jársz, vegyél gyüjtőjegyet. Addig is, a 162, 185, 217 buszok vezetőitől tudsz venni jegyet akkor is, ha nem az adott járattal utazol. Azonban a tarifa drágább lesz, mert ez nem előre váltott jegynek minősül.

2013. máj. 28. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!