Mit csináljak ha elkap az ellenőr?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és néha szoktam bliccelni, de mit csináljak ha elkap? Mindig van nálam jegy.2013. ápr. 23. 21:50
1/8 anonim válasza:
Fussss :D ha meg főellenőr, vagy közterület felügyelő, akkor add oda az irataidat, ha nem akarsz rendőrségre menni.
2/8 anonim válasza:
Vagy csak leszállit vagy leszallitas után kérdezi a neved és rossz nevet adsz meg engem már kapott el és simán sikerül ha kérdezi hogy mien messze laksz mond hogy eléggé messze
4/8 anonim válasza:
Mindig legyen annyi pénz nálad, hogy ki tudd fizetni a helyszíni bírságot. Máskülönben csak rábaszol és többet kell tejelned, mint amennyit spóroltál.
5/8 anonim válasza:
Ha a szüleid megveszik a jegyet akkor mi a f... bliccelsz?
6/8 anonim válasza:
hát, egy jó hazugság az milyen lenne? h ellopták a dolgaid... vagy hasonló, vagy tettest h alszol.
láttam egy embert aki aludt, azt hitték rosszul volt, és leszállították. nem kapott bírságot
7/8 anonim válasza:
Azt kell mondani, hogy leszállok a következőnél.
8/8 anonim válasza:
Az alábbi mindig bejön:
Az történt hogy a bátyám a Sanyi, az én kabátomban ment el reggel, zsebiben meg ott van a bérlet a jeggyel. Érti?
Aztán amikor mondaná az ellenőr a szövegét, akkor mondod neki hogy látom még mindig nem, és akkor lassabban majd gyorsabban elismételgeted neki, amíg egy megállóba nem ér a jármű, leszállsz és elfutsz.
Vagy pedig egyszerűen közlöd vele hogy nem fogsz neki (a társadalom legaljának) ilyen kis papírfecniket mutogatni... :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!