Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Melyik vonat jobb Pécs és...

Melyik vonat jobb Pécs és Ajka között? (részletek lent)

Figyelt kérdés

Ajka és Pécs nem egy vasútvonalon van és így átszállással kell utaznom. Két útvonalat választottam:

1. Pécsről 10:15-kor indul Szombathelyre gyorsvonat. Leszállok Zalaszentivánnál, 13:57-kor. Zalaszentivánról 14:13-kor indul közvetlen kocsikkal gyorsvonat ami Ajkán is megáll. Menetidő: 5 óra 10 perc (Átszállási idő: 16 perc)

2. Pécsről 10:15-kor indul Szombathelyre gyorsvonat. Szombathelynél szállok le. Ott 1 órát várok és utána gyorsvonattal Ajkára megyek. Menetidő: 7 óra 10 perc (Átszállási idő: 1 óra)

A két útvonal között az a legnagyobb kérdés nálam, hogy az elsőnél vajon beéri az egyik vonat a másikat? (Tehát ilyen szempontból jobb a 2. útvonal)

2013. ápr. 22. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Busszal rövidebb! És az átszállás is kevesebb.

Itt keress, ide írd be az indulási- és az érkezési-helyet!

http://ujmenetrend[pont]cdata[pont]hu/uj_menetrend/volan/

A [pont]-okat helyettesítsd értelemszerűen .-tal, a zárójelek nélkül. :D

2013. ápr. 22. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Nézd, ha Zalaszentiván előtt 15 percnél többet késik már a vonatod, még időben szólj a kalauznak. Ő egyrészt tud beszélni a menetirányítóval, így tudnak majd a szándékodról. Ez persze nem garancia a csatlakozás bevárására, de növeli az esélyeket. Ha nem jön össze a csatlakozás, maradj a vonaton és szállj át Szombathelyen.
2013. ápr. 22. 19:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszokat!

(Tudom busszal rövidebb de én inkább vasút-párti vagyok. :D)

2013. ápr. 22. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!