Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » MÁV és GYSEV között milyen...

MÁV és GYSEV között milyen különbségek vannak?

Figyelt kérdés

Mozdonyok, kocsik műszaki állapota, munkakörülmények, állomások tisztasága, pálya és berendezéseinek állapota, színvonala, stb?

Szóval azon kívül, hogy más a tulaj meg a színvilág van-e érezhető különbség a két cég között uas és dolgozói szemmel?

2013. ápr. 9. 23:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem vagyok vasutas de soproniként sokat utazom velük és szerintem van észrevehető különbség. A MÁV a GYSEV-hez képest nekem kicsit olyan mikor autóval átlépem a keleti országhatárt és minden kicsit lepusztultabb.
2013. ápr. 10. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:

már nem sokáig lesz különbség,

Fideszék úgy döntöttek,hogy ugyanúgy átveszik a győr/sopron/ebenfurt társaágot ,mint ahogy az eon-t is átvették .

2013. ápr. 10. 06:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Kettes!

Nem érdekel a politizálásod! Forrás?

2013. ápr. 10. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
5%

Forrás ?

-ha forr az agyad,hűtsed le !

2013. ápr. 10. 13:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Vannak különbségek, de nem lehet mondani, hogy az egyik jobb, mint a másik. Személyvonatokon általában jobb minőséget nyújt a GYSEV, kényelmes, felújított kocsikat járatnak itt is. A távolsági forgalomban viszont néha eléggé lepukkadt kocsikkal járnak, pl.: a Budapest - Szombathely/Sopron IC vonatok egyik fele MÁV-Start-os, másik GYSEV-es, lehet látni a különbséget. Sok GYSEV IC kocsinak még mindig kézzel kell kinyitni az ajtaját, és az egy utasra jutó hely is kisebb, min a Startnál.

Az állomások tisztaságával kapcsolatban sem lehet kijelenteni, hogy az egyik jobb, mivel itt is-ott is vannak jó, és kevésbé jó példák.

2013. ápr. 10. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!