Szerintetek még megúszhatom végrahajtás nélkül? (máv bünti)
Már nagyon sok büntetést csináltam magamnak a mávnál ,több mint 30 db-ot,hogy mindig úgy utaztam,hogy jegy nélkül és mikor jött a kalauz felirattam magam. De mostmár leállok nem büntettetem meg többet magam mert ,ha lenne itt vagy 100 bünti,biztos nem engedné el a vasút,így sem engedi el,de valahogy mégiscsak kevesebb.
Állandóan jönnek ,gondolom mikor a kalauztól befut a központba egy újabb büntetésem és várnak 30 napot és mikor letelik,küldi mindig ugyanaz a hölgy a csekket ki,hogy rendezzem mert 30 nap alatt nem rendeztem,megjegyzem:sose rendeztem,nem is fogom,mert nincs pénzem,sem semmi vagyonom,havi 22.800 ft-om van,de azt is megszüntették és mostmár semmi ellátásban sem fogok részesülni.
Kérdésem:Az a hölgy aki írja mindig a felszólítást mikor egy újabb büntetés megy be hozzájuk,az már lehet ismer,hogy "na már megint ez a gyerek?ez mit akar már ez az utasunk"?
És szerintetek elengedik majd?
Egy embert megbüntettek 25x és ő se fizette ki és az önkormányzat kifizette helyette,mondjuk ő roma nemzetiségű volt.
Hú tök jó,ha helyettem is kifizetné az önkormányzat,végre békén hagyna a máv.
De,ha mégsem,szerintetek börtömbe jutok,mert nem tudják miböl behajtani rajtam úgyse?
Ugye nem kerülök börtönbe?
Apukám!
Ide írsz, ez feltételezi, hogy elég sokat mozogsz a neten, ismered ezt az oldalt!
Semmi vagyonod?!
Csupán arra, hogy nem veszel vonatjegyet sosem, az önkormányzattól várod, hogy fizessen helyetted, végrehajtani nem tudnak, mert nincs ingó és ingatlan vagyonod..
..akkor mégis honnan/miről internetezel? Feltételezem kell hozzá internet előfizetés és villany is. Az ezekre elköltött pénzből kijön a vonatjegy, az időből pedig munka, amiért pénzt adnak.
Anya fizet mindent,mert anyának van pénze,ő tart el,és mindent csinál,úgyhogy én pénz nélkül is jól vagyok.
Az anya 250 ezer havi fizujábol tök jól megvagyunk köszönjük,de azt mondta,hogy a büntit nem fizeti ki helyettem.
A büntetést nem néni hanem bácsi küldi ki, de ez mellékes. (Igaz ha jól tévedek Fné V. Mónika neve szerepel rajta aláíróként a bélyegzésnél.) És az a bácsi nem ismer, mert automatikusan dolgozza fel a rendszer a követeléseket, automatán nyomtatja, borítékolja.
Ettől függetlenül is, ha az elengedését kéred, nem ez a bácsi vagy néni fogja megkapni, hanem az ügyfélszolgálat, akik kikérik az adataidat. Hány bűntetésed van ebből mennyit törlesztettél már, volt-e valami hajlandóság fizetni.
Teljesen SOHA nem fogják elengedni, de részben is csak akkor szokták, ha volt fizetési hajlandóság. Nálad ez nem volt. Ráadásul a 30 büntetés egy része valószínűleg már behajtási szakaszban van, így arról a MÁV már nem is rendelkezhet.
És ha megengedsz egy személyes megjegyzést: de remélem börtönbe kerülsz. Ideje egyszer úgy érezned, hogy a dolgoknak következménye van, és nem hecc az élet. Heccelünk 20x-30x aztán majd sírunk, hogy engedjék el...
anyának semmi köze az ő tartozásaihoz.
Ha TÉNYLEG nincs semmi a neveden (gondold végig, kis földdarabka, örökölt házrész,bármi),és jövedelmed sincs, akkor legfeljebb ingóvégrehajtásra számíthatsz az állandó lakóhelyeden. Természetesen ekkor ha igazolod hogy az adott vagyontárgy nem a tied, akkor tulajdonképpen sok bajod nem lehet. Ha nincs állandó bejelentett lakóhelyed (ami annyiból is jó, hogy ha nem kapsz segélyt, és állandó bejelentett lakóhelyed van, akkor a havi 6000 tb-t be kéne fizetned), akkor nem is tudnak felszólítani a fizetésre, és követelés 5 év alatt elévül.
Kedves 21:03-as válaszoló!
Most tudtam meg,hogy adósok börtöne nincs Mo-n ,úgyhogy a börtön kilőve,megnyugodtam.
Mon-csak olyan börtön van ami bűnelkövetőket lát vendégül,én meg nem bűnt csináltam,csak ingyen utaztam.
"l,én meg nem bűnt csináltam,csak ingyen utaztam."
Aha. Akkor kérlek add meg a címeteket, elviszem anyukád 2 havi fizetését, és én is csak azt mondom, hogy nem bűnt csináltam "csak" elvittem egy "kis" pénzt.
Elég szomorú, hogy ilyen teherrel a válladon sem érzed bűnnek a lopást. (Ugyanis megloptad a vállalatot, ezzel a fizető utasokat is! )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!