Ha megbüntettek a buszon, akkor milyen következményei lehetnek? Megúszhatom valahogy?
Kb 6000ft-re büntettek meg kb 2 éve, a csekket kidobtam, de mivel optimista vagyok, remélem, h leég az az épület, ahol a papírokat tartják :D
Mennyi időn belül évül el a büntetés? És mikor szólnak, h fizetnem kéne?
A személyidet elkérték gondolom, csekkeket nem küldtek?
Ugyanis ilyenkor nem fizetés esetén pótdíjat kell fizetni, nem is keveset. 2 év után ez pedig csillagászati összeg is lehet. Egyszer majd eszükbe jut és akkor kapsz egy ajándékcsomagot...
én legalább 2 millióval tartozom a bkv-nak, plusz a kamatok.
tőlem az életben nem kapják meg, legközelebb diktáld be az én nevem, mindegy az a 6ezer ide, vagy oda. :)
Csak akkor követelhetik rajtad ha rendőrrel volt az ellenőr aki elkérte a személyes irataidat is,és ennek nyoma van.
Másnak nem vagy köteles átadni a papírjaidat,vagyis az ellenőrnek nem.Az elévülési idő 5 év.Ha jogosan követelőznek rajtad,akkor végrehajtásra is adhatják az ügyedet.
Ezek érdekelnek:
Adtál át személyit?
Ha nem, hamis adatot mondtál be?
Ha átadtad a személyit, az adataidat felírta az ellenőr?
Ha az adataidat helyesen adtad meg vagy pedig az ellenőr feljegyezte azokat személyi alapján, akkor vagy nem adta le a műszak végén(ami kizárt, hiszen ezért kapják a pénzt), vagy elkeverték az irodában a dolgot és rossz címre küldtek csekket, vagy pedig kéősbb küldenek majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!