Repüléssel kapcsolatos kérdéseim lennének, lentebb ki fejtem, segítene valaki korrekt válaszokat adni rá?
Figyelt kérdés
Először fogunk repülni. Még jegyet se foglaltam, pont ezért, mert tájékozatlan vagyok. Ketten megyünk a 3éves kislányommal, akiért ugyan annyit kell fizetnem, mint egy felnőttért. Mennyi csomagot vihetek? Kézipoggyász? Akkor kettőt? Mennyi lehet a súlya? Meg még egy csomagot fel is adhatok, ami benne van a repjegybe, vagy olyan nincs? Mennyi idővel kell odaérni a reptérre a repülő indulása előtt?2013. jan. 4. 17:14
1/2 anonim válasza:
Sajnos nem lehet általánosan válaszolni a kérdésedre, mert ahány légitársaság,annyi rendszer.De általában ez mindenhol igaz: a kézipoggyász 10 kg lehet fejenként,a mérete azt hiszem 5ox35x2o cm (ezeknek az adatoknak utánanézhetsz a légitársaságok honlapján)ma már az összes fapados külön díjat számol a feladott csomagért,ennek a súlya és mérete is légitársaságonként változik,általában 20 kiló,de van ahol 30.Van olyan,ahol brutális felárat kell fizetni súlytöbbletért, de olyan is, ahol megfizethető. A nem fapados légitársaságoknál fejenként 1 feladott csomag ingyen van-a repjegy árában,1 szabványméretű kézipoggyász is és még teliaggathatod magad laptoptáskával,retiküllel,kameratáskával stb. A fapadosoknál ezt nem teheted, egy db,slussz.(az övtáskát még elnézik)Azonkívül a nem fapados társaságoknál van a fedélzeten szendvics,üdítő,kávé,attól függ, hány órás az út,akár meleg étel is.Én a magam részéről először mindig a nem fapados cégek ajánlatait nézem meg,melyik a legolcsóbb,(gyakran vannak meglepően jó ajánlatok is) utána kalkulálok csak fapadossal,mert a járulékos költségek és a kényelmetlenségek miatt lehet,hogy nem is a fapados az olcsóbb.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, most már csak azt mond meg, honnan tudom ,hogy fapados e az a repülőgép? Nem sok választásom van, csak egyetlen egy járat indul abba a városba ahova megyek H-SZ-P napokon az is reggel hatkor :( ...
2013. jan. 5. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!