Nincs valami szankció arra hogy a büdös, testszagú emberek (nem feltétlenül csövesek, egyszerűen IGÉNYTELENEK) ne utazhassanak tömegközlekedési eszközön?
Jó az ötlet...
Szólni? Szólni?
Próbálj meg szólni te neki. Úgysem veszi a lapot, vagy még, neki állna fel. Tudom, mert én, már megtettem. Itt az segítene, ha gyakrabban utaznának közteresek, rendőrök is a BKV-n.
Azért volt, amikor le is szállították, de amit láttam, akkor hozzájuk is kelletett nyúlni, az viszont, kesztyű és kellő erő (+acélbetétes bakancs) nélkül, nem megy.
Sajna ez van.
Sokat buszozom, vidéken, hosszabb úton, 1 órás úttal.
Nem nagyon fordul elő büdös ember a buszon, hóelején még lákátosék se büdösek, tesióra/munka meg nem olyan izzadság szag/ha van egyáltalán, de az is kevés/.
Mivel jó ismerőseim a sofőrök közül többen is, nyáron volt hogy találkoztam egyikkel még az indulás elött vagy egy órával a boltba, aztán mondta hogy felszálhatok vele, dolga ugy sincs, pihenőbe nincs klima buszon meg van.
felszáltam, beszélgettem vele, eljött az indulás, beálltunk, majd száltak fel az emberek, aztán a végefele jött egy ilyen hajléktalan kinézetű, szakadt ruhás, ápolatlan ember, kérte a jegyet, ekkor megütött minket a sz.rszaga, sofőr barátom mondta hogy ezzel a busszal viszont nem lesz utazás, erősködött hogy utazni fog, nem nagyon akart senko hozzáérni sem, meg lökdösni sem, mondtam a sofőrnek nyisd ki a hátsót, elmegyek a biztonsági őrért, ott volt pont az információnál, odajött, én elötte elmondtam neki mindent, megfogta lerántotta a buszról úgy hogy a kuka adta neki a másikat, majd elzavarta onnan.
kedves kérdező és ki vagy mi állapitja meg, hogy mi a büdös?
ez relativ dolog nehezen mérhető a büdösség....
egyébként sajnos ez bennevan a bérlet/buszjegy árában
"tömegközlekedéssel mit gondolsz, kik utaznak?????? A válasz: Csóró, szegény emberek"
Havi 10 ezer forintos bérlethez azért kell némi pénz, azért az túlzás hogy mindenki csóró és szegény lenne :)
Ettől függetlenül, ez olyan, hogy ha a kérdező elég tökös lenne odamenne és közölné ezt az illetővel, ahelyett hogy itt hőbörögne.
Vigyél magaddal dezodort vagy valamit! :D
Vagy sokkolót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!