Zsebtolvajt fogtam a Bp-érdi vonaton. Különös ismertetőjele: nem magyar, és büdös. Szerintetek mit csináljak vele?
Figyelt kérdés
2010. jan. 23. 19:45
1/19 anonim válasza:
most meg ott netezel mellette?
hívd a zsarukat és add át nekik.
ci*ány hajléktalan? :)
2/19 anonim válasza:
Zsebeld ki, csak nehogy mellényulj :P
4/19 A kérdező kommentje:
Rendőrnek eleve nem adom át, mert engem szívatnak meg szabadság jogtalan korlátozása miatt. Meg nem verem, mert rám hozza a "családját" kapákkal-kaszákkal. Sokszor láttam már Érden, sunyi feketeképű. Bezártam a vonatvécébe, ott van víz, ha mosdani akar, de gondoskodtam róla, hogy ne tudjon egyhamar kijönni :)
2010. jan. 23. 20:00
5/19 anonim válasza:
Dobd a Dunába, és moss kezet alaposan. Aztán imádkozz, hogy nem tud úszni.
6/19 anonim válasza:
Jól etted,hogy bezártad a budiba!!:))Annyit meg nem ér,hogy bármi kárt tegyél benne mert még téged itélnek el önbiráskodásért...
8/19 anonim válasza:
te meddig utazol?
hagyd ott szerintem... :D
9/19 anonim válasza:
hahaha.ha kijön a budiból és megismer szerintem valószinű messzire elkerül majd téged,mert tudja,hogy mindig ugyse lesz a családjával ésha valamit tesz neked és meglátod ugyis elkapod....
10/19 A kérdező kommentje:
Jaja, így lett, én már rég leszálltam Érden, ez a boxos meg elközlekedget ide-oda Martonvásár meg Pest között...
Ha mégegyszer meglátom, a zsebébe dugom a fejét!
2010. jan. 23. 20:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!