Miért lehetetlenítik el az emberek életét?
Jövőre a bérlet: 10.500,-,a jegy: 350,- lesz.
A fizetéseket nem emelik,a színvonal nem nő a bkv járművein.
Igazából az is komoly gond, hogy ebből a párszor tízmilliárd forintból, amit ez a jegyáremelés hozhatna, nem lehet megoldani a BKK finanszírozási gondjait. Jövőre ugye kiesik egy többszáz milliárdos állami normatíva, azt pedig az utasok zsebéből pótolni esélytelen. Látszatintézkedés, mondhatni.
Ettől függetlenül azonban baromira nem vagyok olyan megértő a bliccelők irányában, mint némely hozzászóló. Aki azt mondja, hogy az alacsony színvonal miatt nem fizet a szolgáltatásért, az milyen alapon várja egyáltalán el, hogy javuljon a színvonal, ha egyszer maga egy fillért nem tesz hozzá? Hja, majd a többi marha kifizeti? Na ezt ne...
A másik dolog pedig az, hogy tényleg nehéz megélni az átlagfizetésből és emellett bérletet venni. Ám könyörgöm, egy havibérlet áráért meg lehet venni egy használt biciklit, ma már ez egy teljesen elfogadott városi közlekedési forma - szóval ha nincs pénz bérletre, miért nem fektetnek be egy bringába, legalább valamelyik kevéssé szűkös nyári hónapban?
"Aki azt mondja, hogy az alacsony színvonal miatt nem fizet a szolgáltatásért, az milyen alapon várja egyáltalán el, hogy javuljon a színvonal, ha egyszer maga egy fillért nem tesz hozzá?"
A legkevésbé sem a bliccelők miatt ilyen a színvonal. A vezetőség és a politikusok miatt ilyen, akik kitalicskázták a pénzt, szétlopkodták az egész céget, hogy ők és a családjuk jól éljenek. Önző rohadt zsidók. Más meg le van szarva, ennyi.
Nem egy újonnan beszerzett használt alacsonypadlós buszon van kitéve az, hogy az első ajtón való leszállásért a sofőrnek kell szólni.
Én elsőnek ledöbbentem, amikor ezt olvastam. Néztem: mi van? Azt hittem, hogy csak viccelnek, de nem. Hozzá kell tenni, hogy ezt, kézzel írták oda, filccel. Na ennyit a színvonalról (véletlenül sem gépelve, mert azzal több időt spórolnának, ha kinyomtatnák).
Nem a bliccelők miatt nincsen elég pénzük, hanem a sok végkielégítés miatt.
Ezzel a húzással csak azt érik el, hogy még többen fognak bliccelni.
De ha legalább nőne a bkv színvonala... rendben, akkor is morognék, de így meg külön pofátlanság, amit művelnek. Lerobban, kigyullad, beázik, késik, nem jön, mocskos, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!