Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért lehetetlenítik el az...

Miért lehetetlenítik el az emberek életét?

Figyelt kérdés

Jövőre a bérlet: 10.500,-,a jegy: 350,- lesz.

A fizetéseket nem emelik,a színvonal nem nő a bkv járművein.

2012. okt. 31. 19:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%

Igazából az is komoly gond, hogy ebből a párszor tízmilliárd forintból, amit ez a jegyáremelés hozhatna, nem lehet megoldani a BKK finanszírozási gondjait. Jövőre ugye kiesik egy többszáz milliárdos állami normatíva, azt pedig az utasok zsebéből pótolni esélytelen. Látszatintézkedés, mondhatni.

Ettől függetlenül azonban baromira nem vagyok olyan megértő a bliccelők irányában, mint némely hozzászóló. Aki azt mondja, hogy az alacsony színvonal miatt nem fizet a szolgáltatásért, az milyen alapon várja egyáltalán el, hogy javuljon a színvonal, ha egyszer maga egy fillért nem tesz hozzá? Hja, majd a többi marha kifizeti? Na ezt ne...

A másik dolog pedig az, hogy tényleg nehéz megélni az átlagfizetésből és emellett bérletet venni. Ám könyörgöm, egy havibérlet áráért meg lehet venni egy használt biciklit, ma már ez egy teljesen elfogadott városi közlekedési forma - szóval ha nincs pénz bérletre, miért nem fektetnek be egy bringába, legalább valamelyik kevéssé szűkös nyári hónapban?

2012. okt. 31. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó! Ha bringára biztatod az utazóközönséget, akkor több bevétele lesz a BKK-nak? Segítek, nem. A cél az lenne, hogy növekedjen a bevétel, szerintem. Attól, hogy kevesebb utas lesz, nem fog megoldódni a probléma. Az ideológiák korából kinőttünk, csak a legcsóróbbak tömeg közlekednek és ideje lenne már az ő bérüket is megemelni és nem csak az árakat európai szintre hozni.
2012. okt. 31. 22:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Na igen..az a baj,hogy hiányzik az emberekből az együttérzés .Ezért tart itt kicsiny országunk.Mert akinek van,annak még többet adnak,akinek meg nincs,attól elvesznek....Ráadásul tudtommal a bkv állami támogatást is kap,ami a mi fizetésünkből van....Ha a bérlet 10.000,- helyett pl. 6000,- lenne akkor jelentősen csökkenne a bliccelők száma.Én igenis megértem a bliccelőket,mert dolgoztam kereskedelemben,és tudom milyen abból a pénzből gazdálkodni...Akkor én sem tudtam bérletet venni,kövezzetek meg érte!Most tudok venni,de ahogy vége a hideg évszakoknak,elő fogom venni a biciklit...gyorsabb,egészségesebb,és INGYEN VAN!
2012. okt. 31. 22:27
 14/16 anonim ***** válasza:
73%

"Aki azt mondja, hogy az alacsony színvonal miatt nem fizet a szolgáltatásért, az milyen alapon várja egyáltalán el, hogy javuljon a színvonal, ha egyszer maga egy fillért nem tesz hozzá?"

A legkevésbé sem a bliccelők miatt ilyen a színvonal. A vezetőség és a politikusok miatt ilyen, akik kitalicskázták a pénzt, szétlopkodták az egész céget, hogy ők és a családjuk jól éljenek. Önző rohadt zsidók. Más meg le van szarva, ennyi.

2012. okt. 31. 23:08
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem egy újonnan beszerzett használt alacsonypadlós buszon van kitéve az, hogy az első ajtón való leszállásért a sofőrnek kell szólni.

Én elsőnek ledöbbentem, amikor ezt olvastam. Néztem: mi van? Azt hittem, hogy csak viccelnek, de nem. Hozzá kell tenni, hogy ezt, kézzel írták oda, filccel. Na ennyit a színvonalról (véletlenül sem gépelve, mert azzal több időt spórolnának, ha kinyomtatnák).

2012. nov. 1. 09:42
 16/16 anonim ***** válasza:
73%

Nem a bliccelők miatt nincsen elég pénzük, hanem a sok végkielégítés miatt.

Ezzel a húzással csak azt érik el, hogy még többen fognak bliccelni.

De ha legalább nőne a bkv színvonala... rendben, akkor is morognék, de így meg külön pofátlanság, amit művelnek. Lerobban, kigyullad, beázik, késik, nem jön, mocskos, stb.

2012. nov. 2. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!