Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Miért lehetetlenítik el az...

Miért lehetetlenítik el az emberek életét?

Figyelt kérdés

Jövőre a bérlet: 10.500,-,a jegy: 350,- lesz.

A fizetéseket nem emelik,a színvonal nem nő a bkv járművein.

2012. okt. 31. 19:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Jövőre már a motoros jogsit kezdem el, nem fogok bérletezni

Amúgy meg ennyi ár emelés mellett, legalább tennéknek a sz*rházi majmok 3-4+ napot hozzá, most mondjuk 5.ig jó a bérlet, akkor legyen 8.-ig

20/F

2012. okt. 31. 19:50
 2/16 anonim ***** válasza:
58%
valamiből pótolni kell a kis segggdugacs bliccelők általi bevétel kiesét,amit persze azok fizetnek meg akik minden hónapba megveszik a bérletet vagy utazások alkalmával a jegyet.nem beszélve a felső vezetési bakikról plusz a hoppegyhuszascsusszanzsebbe szisztémáról.
2012. okt. 31. 19:53
 3/16 A kérdező kommentje:
Jogosnak tartanám az emelést,ha nőne a bkv színvonala.De épp ez az,hogy folyamatosan romlik.Ha esik az eső megázok a buszon...
2012. okt. 31. 19:58
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem a bliccelők okozzák a veszteséget,hanem a többszöri 100 millás végkielégítések,és a nagyobb mértékű lopások!
2012. okt. 31. 20:00
 5/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem örülök én sem az emelésnek, mert igaz ugyan, hogy a 3 éve változatlan jegyárak miatt reálértéken nézve csökkent az egy jegy vagy bérlet utáni bevétele a BKV/BKK-nak, de szerintem az összbevétel az áremelés ellenére nem fog érdemben növekedni - hiába nagyobb ugyanis az egy bérlet vagy jegy utáni bevétel, ha kevesebben veszik. Bár az is tény, hogy a helyszíni bírság utólagos befizetési lehetőségének megszüntetése elég rizikós lesz bliccelni: ha nincs az embernél hirtelen 8 rugó, akkor kapásból 16000 forintról indul a számláló.
2012. okt. 31. 20:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Na jó,rendben,de aki nem adja oda a bérletét?Nem köteles kiadni az ellenőrnek a személyes adatait.Az ellenőr lényegében közterület felügyelő vagy rendőr nélkül nem tud csinálni semmit.Itt nem azzal van a baj,hogy ezt emelik,hanem azzal,hogy emellett minden mást emelnek,kivéve a fizetésünket....
2012. okt. 31. 20:15
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Még mindig nem fogták fel a marhák, hogy nem áremeléssel fognak plusz bevételhez jutni, hanem árcsökkentéssel JUTNÁNAK. Így ezzel csak azt érik el, hogy most még kevesebb ember fog fizetni és bliccelni fognak. Ha meg csökkentenék, sokan megvennék azok közül is a bérletet/jegyet, akik eddig blicceltek. Többek között azért is, mert akkor telne rá. De amíg az emberek 90-100 ezret keresnek legtöbben, addig nem tudják kifizetni ezeket az árakat. Utazni meg muszáj a munkába, meg ilyesmi. Én kicsivel több, mint 2 éve autózom. Tehát mióta megvan a jogsim. Előtte elvből blicceltem, sohasem voltam hajlandó fizetni. Sohasem azért, mert nem tellett rá, hanem kizárólag azért, mert fosnak tartottam a színvonalt, a járművek állapota kritikán aluli. Régi, tragacs, rohadó, kényelmetlen szarok. Ezekért nem voltam hajlandó ennyit fizetni. De hajrá bkv, emelgesd csak. Úgyis az egész egy pénzmosoda.
2012. okt. 31. 20:22
 8/16 A kérdező kommentje:
Teljes mértékben meg tudom érteni a bliccelőket.Nézzük a kereskedelmet!Maszek boltokban 80.000,-nél nem nagyon lehet többet keresni,még éjjelnappaliban is 400,-as órabérért dolgoztatják az embert.80.000,-ből hol engedheti meg magának az ember,hogy bérletet vegyen?Főleg,akinek gyereke is van...a lakáshitelről nem is beszélek...
2012. okt. 31. 20:41
 9/16 anonim ***** válasza:
28%

én meg nem tudom megérteni a bliccelőket

nem kötelező igénybe venni a tömegközlekedést, ha nem tetszik a bérlet ára (ami még így is olcsónak számít) akkor ne használd

2012. okt. 31. 21:35
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Van erre egy okos mondás : Aki sokat markol, az keveset fog. Ezt amíg nem dolgozzák fel agyilag, csak még nagyobb veszteségük lesz, de megérdemlik a sorsukat. A bliccelők száma csak nőni fog, a bevételük még annyi sem lesz, mint a 320ft-os jegyárral. Azután majd lehet magyarázni, mert ahhoz és nem máshoz, nagyon értenek.
2012. okt. 31. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!