Máv bírság! Mennyi időn belül kell befizetnem a büntetést?
minél hamarabb intézd el! Engem is emiatt bsztak meg, 2 hetet mondott a kaller csaj. Ha addig szerzel valami iratot amivel igazolni tudod hogy suliba jársz még(ideiglenes diák) akkor "csak" 1700ft, ha nem, vagy kicsúszol a határidőből mert a kaller szépen félrebeszélt akkor 8 ezernél valamivel többet kell.
(bds piócák nem tudom mire kérnek el ennyit)
"hol ott az iskola hibája is..."
Az iskola érdeke, hogy a diákod érvényes legyen vagy a tiéd? Miről beszélünk?
Ha egyszer eljutsz egyetemre, ott majd megtudod a választ, ha most nem megy. Figyelj oda a saját dolgaidra, mert más nem figyel helyetted...
Így van résen kell lenni, hogy az ilyen piócák ne tudjanak az emberen élősködni.
Az meg vicc hogy az ellenőrök jobban képben vannak a diákig. érvényességével mint a tanárok. Nem véletlen van ez így. :) Engem is + 1 ismerősöm azért büntettek meg mert szept előtt születtünk, és a középsuliban egyikünket sem tájékoztatták hogy akkor intézni kéne a diákot mert ez így nem lesz érvényes.
Utána ha az érdekelne mi kerül 1700 ft ba azon hogy nem volt nálad a diákod , és hogy ez egy baromság annyival reagálnak h de benne van a szabályzatba el kell fogadni... majmok.
1) Majmot otthon keress.
2) Ha nem tetszenek a szabályok, az illetékes minisztériumnál reklamálhatsz.
3) Ha nem tetszenek a szabályok, mehetsz bármikor gyalog. Akárhová mész el kell fogadnod az ottani szabályokat.
Ha a minisztérium azt írja elő holnap, hogy csak fejenállva ugrálva szállhatsz vonatra, akkor vagy úgy szállsz fel vagy megbűntetnek. Ha tetszik ha nem.
Ugyanígy a tescoban is ha zsebrevágod a csokit, és elkapnak a kutyát nem érdekli, hogy azt mondod, hogy te nem tudtad, hogy nem szabad lopni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!