Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ennek mi lehet a következménye...

Ennek mi lehet a következménye? Lent

Figyelt kérdés
Adott mondjuk egy 173 as busz. Jönnek az ellenőrök, nincs jegyem. Meg akarnak büntetni, de én a jogaimmal élve, nem adom át az igazolványom, hanem le akarok szállni. De az ajtók zárva,és megvárják a rendőrök kiérkezését. Tudom, ez személyi szabadság korlátozása.ilyenkor hogy járok jobban? Ha vésznyitó, és leszállás, vagy megvárni a zsarukat?

2012. júl. 15. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
44%

Ha vésznyitózol akkor úgy pofánb.sznak, hogy a fal adja a másikat...

Hallottad már azt, hogy jogai annak vannak aki teljesítette a kötelességét? Vetél jegyet? Nem. Akkor dugd fel a jogaidat, és sodródj az árral... Meg is érdemled, hogy kihívják rád a zsarukat.

2012. júl. 15. 15:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez feltételes mód volt. Írom: mi leHET nem csináltam még, csak mi lenne, ha csinálnám
2012. júl. 15. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Megoldás: A következő megállóban szállsz le. Olyan nincs, hogy megáll a sofőr az út szélén és az egész busz várja a rendőrt egy bliccelő miatt.
2012. júl. 15. 17:01
 4/6 anonim ***** válasza:
egy ideje az ellenőrökkel együtt közterületisek is vannak, akiknek át kell adnod az igazolványodat.
2012. júl. 15. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Elsőnek: Ez népszerű szófordulat a hozzád hasonlóak körében, csak nem igaz. Rengeteg joga van az embernek feltétel nélkül, meg rengeteg dolog van amihez neked egyszerű állampolgárként semmi jogod nincsen. Például önbíráskodni...
2012. júl. 17. 05:14
 6/6 A kérdező kommentje:
elsőn kívül mindenki zöld pacsit kapott :)))
2012. júl. 17. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!