Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Benzinkúton az eladó hibázott!...

Benzinkúton az eladó hibázott! Mi lehet ennek a következménye? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Ma bankkártyával egyenlítettem ki a tankolásom. A hölgy amikor visszaadta a kártyám, odaadta azt az igazoló nyugtát is, amit elvileg alá kellett volna írnom, majd neki lepecsételnie, és eltennie későbbi elszámolás céljából! (Aláírás, hogy elismerem a vásárlást és tisztában vagyok ennek a díjával! Pecsét: kút pecsétje, majd megőrzés a kútnál!) Tehát odaadta a MOL kút példányát is!

Neki lehet ebből baja? Kirúghatják-e? Esetleg van-e esély arra, hogy a tankolásom nem tudják lekönyvelni, és INGYEN tankoltam? :)

Köszi a válaszokat előre is!

2010. ápr. 7. 19:37
 1/9 anonim ***** válasza:

Szóval, pin kód nélküli bankkártyád van, igaz?

És kaptál egy példányt, amit aláirtál, és egyet amit nem irtál alá?

Biztos kezdő lehetett...

Ha igy van, és jó érzésű ember vagy, akkor vidd vissza, mert hiánya lesz a benzinkutasnak, és kifizettetik vele.

Ugye ezt nem akarod?

2010. ápr. 7. 19:47
 2/9 A kérdező kommentje:

PIN-kódot is beütöttem, tehát érvényes volt a vásárlás!

Nem írtam alá egyik példányt sem, az övét viszont odaadta nekem!

Múltkor mikor voltam, akkor aláíratták velem, meg le is pecsételték, de azt nem adták ide nekem!

Amúgy nekem mindenképpen levonásra kerül ezen tankolási összeg?

2010. ápr. 7. 19:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Akkor az már le lett vonva, a kasszaforgalomban benne lesz.Nem lesz hiánya. Csakhát a papir hiányzik, legfeljebb fültövön billenti az eladót a főpénztáros. Előferdülnek ilyen hibák.
2010. ápr. 7. 19:56
 4/9 A kérdező kommentje:
Pedig azt hittem, lesz egy jó napom! :)
2010. ápr. 7. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem vidd vissza, hisz akkor csak szegény eladóval szúrsz ki, de nagyon...
2010. ápr. 7. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Természetesen nem akarok kiszúrni senkivel sem, de sajna már ágyban vagyok, s nem járok arrafelé! Holnap pedig már nem lesz aktuális, mivel kb. 10 perc múlva zárnak, és leszámolják a napi bevételt!
2010. ápr. 7. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Holnap csak vidd vissza, biztos ami biztos, nehogy kirugják szegényt.
2010. ápr. 7. 21:56
 8/9 anonim ***** válasza:

Dolgoztam hasonló helyen

a terminál által kiadott slipet egy nagy dobozban gyűjtöttük és nem is foglalkoztunk vele. Amikor a terminált lezártam akkor kiaadta, mennyi volt az aznapi vásárlás bankkártyával. és nem néztük meg hogy minden slip meg van e

2010. ápr. 8. 08:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk dm-ben nincs ezzel probléma ha elveszik. Fel veszünk egy jegyzőkönyvet név nélkül. Mostmár azt sem mert elég ha záró egyenleg egyezik a gépen lűtható egyenleggel. Mivel a levonás megtörtént (ezt igazolja a papír) így hiánya nem lesz. Látom vannak még rendes emberek akik foglalkoznak azzal hogy ha az eladó hiábazik akkor szól neki és még vissza is menne és nem csak akkor ha 50 forinttal kevesebbet kap vissza.
2010. ápr. 9. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!