Benzinkúton az eladó hibázott! Mi lehet ennek a következménye? Bővebben lent.
Ma bankkártyával egyenlítettem ki a tankolásom. A hölgy amikor visszaadta a kártyám, odaadta azt az igazoló nyugtát is, amit elvileg alá kellett volna írnom, majd neki lepecsételnie, és eltennie későbbi elszámolás céljából! (Aláírás, hogy elismerem a vásárlást és tisztában vagyok ennek a díjával! Pecsét: kút pecsétje, majd megőrzés a kútnál!) Tehát odaadta a MOL kút példányát is!
Neki lehet ebből baja? Kirúghatják-e? Esetleg van-e esély arra, hogy a tankolásom nem tudják lekönyvelni, és INGYEN tankoltam? :)
Köszi a válaszokat előre is!
Szóval, pin kód nélküli bankkártyád van, igaz?
És kaptál egy példányt, amit aláirtál, és egyet amit nem irtál alá?
Biztos kezdő lehetett...
Ha igy van, és jó érzésű ember vagy, akkor vidd vissza, mert hiánya lesz a benzinkutasnak, és kifizettetik vele.
Ugye ezt nem akarod?
PIN-kódot is beütöttem, tehát érvényes volt a vásárlás!
Nem írtam alá egyik példányt sem, az övét viszont odaadta nekem!
Múltkor mikor voltam, akkor aláíratták velem, meg le is pecsételték, de azt nem adták ide nekem!
Amúgy nekem mindenképpen levonásra kerül ezen tankolási összeg?
Dolgoztam hasonló helyen
a terminál által kiadott slipet egy nagy dobozban gyűjtöttük és nem is foglalkoztunk vele. Amikor a terminált lezártam akkor kiaadta, mennyi volt az aznapi vásárlás bankkártyával. és nem néztük meg hogy minden slip meg van e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!