A repülőgép balesetek, meg az, hogy repülés közben valami meghibásodik a repülőn, milyen gyakran fordul elő?
Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 14:13
1/5 anonim válasza:
Iszonyatosan ritkán. A legbiztonságosabb közlekedési forma a repülés jelenleg.
2/5 anonim válasza:
nem gyakran. a repülőbalesetek százalékos aránya jóval kisebb, mint a közúti baleseteké.
3/5 anonim válasza:
A hajózáson kívül minden közlekedési formánál biztonságosabb, elsősorban a sokszoros túlbiztosítottság és a szigorú szabályrendszerek miatt.
4/5 anonim válasza:
"hogy repülés közben valami meghibásodik a repülőn, milyen gyakran fordul elő?"
Igazából nem is olyan ritkán!
Gyakran előfordulnak kisebb sőt nagyobb műszaki hibák. De ahogy fent is írták, a lényeg a túlbiztosításon van.
Legyen minden rendszerből kettő de repülésnél inkább három és akkor nincs olyan nagy baj ha az egyik kieseik.
5/5 anonim válasza:
Nagyon-nagyon ritkán, sokkal több autós baleset van, mint repülős. Én is féltem az első repüléskor, és inkább autóval mentem volna, pedig az baleset veszélyesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!