Csinálnátok egy technikai sportot, ha tehetségtelenek vagytok benne?
"egy tehetséges is rommá törheti ugyan úgy magát"
Na ez a hülye hozzáállás! Ennyi erővel mondhatnád, hogy minek körülnézni az úttesten, az óvatost is ugyanúgy elüthetik. Na mindegy, tőlem aztán azt csinálsz, amit akarsz, csak nem értem minek tetted fel a kérdést, ha csak egyféle választ vársz.
Én űzném, de csak a megfelelő körülmények között. Vagyis ha látnám, hogy rettenetesen elkalapálnak a rali I. osztályban, akkor inkább erőlködnék a II. osztályban, esetleg RTE-versenyeken (már ha a rali lenne életem álma). Mindenhol lehet helye a lelkes amatőröknek, akik tényleg szeretetből csinálják, de be kell látni, hogy ha nagyon béna ember van a mezőnyben, az senkinek sem jó. A delikvensnek sem, mert akármennyire is öröm számára, hogy egyáltalán versenyezhet, mégiscsak rossz, hogy nincs sikerélménye és a többi versenyzőnek is csak a baja van vele, mert egy lassú, ügyetlenkedő sofőr csak veszélyt okoz (ezért is vezették be a híres 107%-os szabályt a Formula-1-ben).
Úgyhogy igen, versenyeznék akkor is, ha nem nagyon értek hozzá, de csak azon a szinten, ahol ez még nem zavar senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!