Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Lantos Johnny Fitness be...

A Lantos Johnny Fitness be hogy lehet eljutni az 1-es villamos Vajda Péter utcai megállójából?

Figyelt kérdés
Leszálltam ott, de elvesztem a népligetbe nem találtam sehol. Ha valaki tudja pontosan, hogy lehet odamenni írja már meg légyszi mert nem találtam sehol...

2012. júl. 5. 16:59
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit el van basszva a honlapjukon szereplő térképrészleten a jelölés, kicsit keletebbre kellene lennie a piros bunkónak. Ott van az Építők Sporttelep, ezen belül van a gyúrósparadicsom.

Tehát az 1-es villamosról leszállsz a Vajda Péter utcánál, majd elindulsz be a Népligetbe az utca mentén. Eléred a 99-es busz Sporttelep megállóját (igen, mehetsz ezzel is egy megállót, ha úgy tartja kedved), befordulsz jobbra, majd rövidesen eléred az Építők Sporttelep bejáratát. Ezen belül már fogalmam sincs, hol van maga a konditerem, de a kerítésen belül már nagyon eltévedni nem fogsz tudni.

Van egy kicsivel rövidebb útvonal is a Népliget egyik belső körútján, de tájékozódás szempontjából jobb az általam leírt útvonal. Hazafelé már kísérletezhetsz a rövidebb úttal.

2012. júl. 5. 22:02
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. júl. 5. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!