Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Bliccelőket Támogató Csoport?

Bliccelőket Támogató Csoport?

Figyelt kérdés

[link]

Ki támogatja az ötletet és ki nem?

2012. jún. 6. 08:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

És mi van azokkal a vidékiekkel, akik esetleg életükben nem is jártak még Bp-n? Az ő adójukon ki aggódik?

És milyen alternatíva lenne jó azoknak, akik mondjuk vidékről járnak minden nap Bp-re suliba/dolgozni? Autóval/motorral nem közlekedhet mindenki, így is dugó van... A bicaj a vidékiek szempontjából szintén kilőve...

Én pl. a Népligettől utazok minden nap Óbudára, gyalog egy kicsit hosszú túra lenne.

Félreértés ne essék, minden hónapban megveszem a bérletet, 9 éve járok fel minden nap Bp-re, talán 2-3x blicceltem. De tényleg nem megoldható az, hogy aki valamilyen okból nem akar BKV-zni, az menjen máshogy. 10-ből esetleg 2 ember tudná megoldani valahogy.

A csirkés/boltos példához meg annyit, hogy nálunk a faluban van 5 élelmiszer üzlet, eddig magánkézben voltak, most az összeset 1 ember vette meg, az összes üzletben ugyan az a sz*r minőségű drága áru van, kénytelen vagyok megvenni, ha nem akarok minden nap a szomszéd faluban bevásárolni.

2012. jún. 7. 14:55
 22/25 anonim ***** válasza:

# 17

TE egyedül messze nem fizetsz annyi adót, mint amennyit visszakapsz a támogatott BKV jegy áron. Te viszont legalább kapsz valamit vissza. Nekem nem ad Viktor bácsi 50% kedvezményt, mikor olajat kell cserélnem a kocsiban. Maradjunk ennyiben.

2012. jún. 7. 18:47
 23/25 anonim ***** válasza:
22: Te meg azt honnan veszed? Dolgozol te egyáltalán? Tisztában vagy vele mennyit fizet egy átlagos munkavállaló? Én mondjuk még annál is többet. Neked meg az adócsaló autószerelő ad támogatást, maradjunk ennyiben.
2012. jún. 7. 20:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha busszal jársz akkor olyan sokat nem adózol, max. te érzed soknak....
2012. jún. 7. 21:39
 25/25 anonim ***** válasza:
24: Éljenek a sztereotípiák, mi? Szánalmas vagy...
2012. jún. 7. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!