Bliccelőket Támogató Csoport?
És mi van azokkal a vidékiekkel, akik esetleg életükben nem is jártak még Bp-n? Az ő adójukon ki aggódik?
És milyen alternatíva lenne jó azoknak, akik mondjuk vidékről járnak minden nap Bp-re suliba/dolgozni? Autóval/motorral nem közlekedhet mindenki, így is dugó van... A bicaj a vidékiek szempontjából szintén kilőve...
Én pl. a Népligettől utazok minden nap Óbudára, gyalog egy kicsit hosszú túra lenne.
Félreértés ne essék, minden hónapban megveszem a bérletet, 9 éve járok fel minden nap Bp-re, talán 2-3x blicceltem. De tényleg nem megoldható az, hogy aki valamilyen okból nem akar BKV-zni, az menjen máshogy. 10-ből esetleg 2 ember tudná megoldani valahogy.
A csirkés/boltos példához meg annyit, hogy nálunk a faluban van 5 élelmiszer üzlet, eddig magánkézben voltak, most az összeset 1 ember vette meg, az összes üzletben ugyan az a sz*r minőségű drága áru van, kénytelen vagyok megvenni, ha nem akarok minden nap a szomszéd faluban bevásárolni.
# 17
TE egyedül messze nem fizetsz annyi adót, mint amennyit visszakapsz a támogatott BKV jegy áron. Te viszont legalább kapsz valamit vissza. Nekem nem ad Viktor bácsi 50% kedvezményt, mikor olajat kell cserélnem a kocsiban. Maradjunk ennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!