Hogyan találhatok támogatóra/sponzorra?
18/F
Már egy ideje rendszeresen futok, de aki szintén ezt teszi, tudja, hogy eléggé költséges. Azt szeretném megtudni, hogyan találhatnák sponzorra/támogatóra, amelyik támogatna mondjuk futócipővel, ruházattal, vagy egyéb felszereléssel.
Eddigi legjobb időm: félmaraton: 1:31:04, de biztos vagyok benne, hogy lejjebb tornázom! heti 3x lefutom a 21,1 km-t, akár 10km súllyal a hátamon!
menedzsert keress,ha ezt komolyan gondolod.
ha te nem értesz hozzá,akkor az ő dolga támogatókat keresni.
de persze a fellépéseden és az eredményeiden is múlik,mert pl haverom besétált a susukihoz,előadta magát,bemutatta az eredményeit és simán szerzett támogatást,meg adtak neki 1 évre egy utcai motort.
azt mondd már azért meg, mire ment el 80.000 Ft?...
Én 10-ért vettem egy futócipőt és ennyi...
Meg sportitalt szoktam venni de 80.000 Ft???
futócipő, futónadrág, felső, 2x kompressziós zokni, nike+ karóra, télre sapka kesztyű, csíptetős(pántos) fülhallgató, derékra táska folyadékra, 10kg-os súlyozott mellény, vazelin, napszemüveg
az idő már javítva 1:27-re terepen
Vazelin?
Az kocogás közben pihizésként levarrt travi prostikat ne számold már bele ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!