Minek tüntetnek és majd sztrájkolnak megint a BKV-sok?
Ahelyett hogy örülnének hogy jobban fizetett, biztosabb állásuk van mint másoknak.
Másnak már 3 éve visszavették a fizetését, vagy el is bocsájtották, itt meg még csak talán most kezdenek el spórolni valamit 3 évvel a válság kirobbanása után.
Egy veszteséges cég már régen bezárta volna a kapuit, a BKV-nál meg minden évben ott az állami támogatás, hogy a túlfizetett dolgozók ki legyenek fizetve!
Egy mezei karbantartó is br200-at kap, a buszvezetők is 300-at, pedig több ideig pihennek egy műszak alatt, mint vezetnek! Közben pedig ellopnak mindent ami mozdítható!
a buszvezetők 300-at?
én 160-ról tudtam
Te mégis miről beszélsz?! Mert igen hülyeségeket!!!
Túlfizetett dolgozók?! Hol?!
Ha így vélekedsz, miért nem mentél el a BKV-hoz dolgozni, miért itt vered a nyálad?
Buszvezetők 300-at...!
Ez itt Magyarország,vedd már észre, nem Anglia!
A a főnökökre gondolsz,vagy Orbán unoka öccsére,akkor igazad van.
De ha a buszvezetőkre,akkor nagyon nincs. Nem csak a bérük alacsony,de a munkakörülményeik is siralmasak.
"a buszvezetők 300-at?
én 160-ról tudtam"
Én nettó 160-ról, ami már közelít a bruttó 300hoz.
Másrészről nekem sem tetszik, hogy valamelyik szakszervezeti vezető egyet füttyent, és rögtön sztrájkolnak. A BKV szolgáltat, azért kapja a normatívát és azért fizetnek az utasok.
Anno valaki kimatekozta, hogy amikor a nagy MÁV+BKV+nemtommégmi sztájk volt, akkor az mennyi kiesés volt a gazdaságnak ( ami így is elég ..... ), amiből a BKV /BKV dolgozók is fizetve vannak. Akkora demokráciában élünk, csak úgy ne járjunk mint a görögök.
És szerintem jogos lenne,ha sztrájk idejére nem kapná meg a BKV sem az állami normatívát, sem a fővárostól, amit meg kell kapnia,vagy fizesse azt vissza ezt és a bérlettel rendelkezőknek az bérlet arányos részét.
"Azért én szívesebben vezetgetnék 8 órában, mint hogy egy gyárban állómunkát végezzek"
Folyamatosan meg volt hirdetve, a lehetőség adott volt, hogy 'Csak egy D kategóriával' vezetgess.
Nem itt kell hőbörögni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!