Ha elvileg a buszosok sztrájkolnak, akkor mért a villamos nem jár?
Figyelt kérdés
Elég vicces volt tegnap, buszosok sztrájkolnak, de a 4-6-os vilit kell pótolni...:D2010. jan. 17. 13:07
1/10 anonim válasza:
Nem a buszosok sztrájkolnak, hanem a BKV egyes dolgozói, illetve szakszervezetei.
2/10 anonim válasza:
azért, mert máshonnan hoznak busz vezetni tudó embereket és nekik fizetnek azért, mert a k..cs...g bkv-sok rinyálnak, mi meg sz...punk a f...ságaik miatt....
már nagyon elegem van belőlük, főleg, hogy én se kapok idéntől hideg kaja jegyet, mégse sztrájkolok, de ha nem tudok bemenni dolgozni, nem is fizetik ki, de a gáz, meg a villanyosok nem fogják elnézni nekem hó végén, hogy bocsi nem kaptam fizut mert egyesek sztrájkoltak....
bocsi kijött
szóval azért mert buszsofört könnyebb találni mint villamos vezetőt
3/10 A kérdező kommentje:
hát én megértem őket hogy sztrájkolnak, napi 8-9 órákat vezetni egy akkora dögöt, a forgalomban ami nem egy veszélytelen dolog...
2010. jan. 17. 13:49
4/10 anonim válasza:
igaz,tényleg a bkv-sek sztrájkolnak,amugy érthető....más is ezt tenné a helyükben ha meg akarnának vonni tőle 10 ezer ft-ot.manapság az a kiesés nagyon megérezhető,főleg ha többgyermekes családokról van szó!
5/10 A kérdező kommentje:
így van. aki meg emiatt b.sztatja őket annak tudok ajánlani egy hét buszvezetést, szerintem rögtön befogná...
2010. jan. 17. 14:36
6/10 anonim válasza:
a buszvezetést ők választották...szerintem ezért fölösleges őket sajnálni,nekik ez "hivatásuk".
7/10 A kérdező kommentje:
Ma már örülhet az ember ha kap munkát, nem nagyon van sajnos választás.
2010. jan. 17. 15:15
8/10 anonim válasza:
Valóban az ő döntésük volt, nem ezért kell sajnálni őket! Én azért értek velük egyet, hogy nem indulnak el, mert az ő felelősségük, hogy a busz kifogástalan állapotú legyen, viszont nem engedhetnék meg maguknak azt, hogy sz*r buszt vezessenek. Ha a szerelő felelőssége lenne, hogy rossz-e a busz, vagy nem, akkor nem lenne okuk sztrájkolni, de így, hogy a sofőré a felelősség, már teljesen más tészta! Miért a sofőrnek kell ellenőrizni, meg miért az ő felelőssége, hogy minden működik-e? Mire vannak a szerelők? Nem pont erre? Szóval...
9/10 A kérdező kommentje:
szerelők? :D Azok egy kereket nem képesek lecserélni. Dolgoztam a cégnél, mint metrókocsi segédvezető, ott azért tudnak valamit, de a buszos szerelők... siralmas amit művelnek. Jó persze, foghatjuk arra hogy nem adnak nekik pénzt alkatrészre. De hogy azokat a k.basztott kijelzőket SEM képesek megcsinálni, amihez egy csavarhúzó kell, ez vicc. Meg olajat nem cserélnek bennük, némelyik a hűtőviet -20 fokba is felforralja 200 fokosra...
2010. jan. 17. 16:03
10/10 anonim válasza:
a bkv-nak van 26 szakszervezete,abból 14 sztrájkol,12 nem,de az a pofátlanság,hogy amit a 14 kiharcol,azt a 12 másik is megkapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!