Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mikor lesznek új Alstom...

Mikor lesznek új Alstom metrókocsik?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom a híradóban azt mondták, hogy januárban már Alstomok fognak közlekedni.

2012. jan. 8. 13:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
54%
Kedves kérdező! A legelső válaszban megkaptad a helyes választ. Ha a moderátort nem zavarja a „beszélgetés”, talán neked sem lesz belőle bajod.
2012. jan. 22. 09:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Na jó, de attól még nem az én oldalamon beszélgessetek!!!!!!
2012. jan. 22. 09:44
 13/18 anonim ***** válasza:
54%

Ez sajnos nem a te oldalad ez csak a te kérdésed. A választ megkaptad, le is lett pontozva, mert sok a csököttagyú idióta az oldalon.

Ettől független a témában vélemények pro-kontra elhangzanak még ha neked nem is tetszik.

2012. jan. 22. 09:57
 14/18 anonim ***** válasza:
74%

Kedves #4-es és #9-es válaszoló:

Azt magyarázzátok meg nekem, hogy akkor, az NKH miért nem adta meg rá az engedélyt? Maga a fékhiba volt a legnagyobb gond vele, arról meg nem is beszélve, hogy amit, a 9-es ír, hogy Magyarországra, azt a típust adnak el, amit Lengyelországnak is, de ők, meg is válnának tőle.

Vajon miért?

Arra vajon mi a válasz, hogy miért kell mentességet adni, a hazai jogszabályok alól?

2012. jan. 22. 10:51
 15/18 anonim ***** válasza:
75%
Magyarországot nem szabad összehasonlítani Lengyelországgal.Az NKH gyakran az adott politikai helyzet, vagy lobbi érdek alapján dönt. Átláthatatlan és felesleges szabályaik vannak. Csupa bonyolítás, azért hogy valaki/vagy valakik profitáljanak. Az Alstom megfelelő refernciákat mutatott be, de a magyar hatóságok híresen bonyolítanak. Idő húzás az egész, de végülis nem rajtam röhögnek:) Kedves kérdező! Ez egy fórum, ha nem tetszik..akkor lehet menni a drogos haverjaidhoz.-. azt csá.
2012. jan. 22. 11:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Akkor azt magyarázd meg nekem, hogy Lengyelországban, milyen probléma volt a metrókkal kapcsán?

Arról meg, ne is beszéljünk, hogy ezeket, Lengyelországban gyártsák.

2012. jan. 22. 15:43
 17/18 A kérdező kommentje:

Figyelem!!!!!!!!

Kedves Válaszolók!

Ezennel szeretném bejelenteni, hogy ez a Gyakorikérdések.hu, nem pedig a Csevegések.hu oldal!! Ezért kérek minden válaszírót hogy ne csevegjenek,(hogyha csevegni akartok írjatok privát üzeneteket) mert nem szeretném hogy csak fölöslegesen kapjam a válaszokat.

Előre is köszönöm a válaszokat (nem a csevegéseket)!

Üdv,

(Nem akarom hogy tudjátok a felhasználónevem)

2012. jan. 24. 17:41
 18/18 anonim ***** válasza:
84%

Kedves nem akarod, hogy tudják a neved!

Bízd rá bátran a moderátorokra, mit engednek, mit nem. Neked pont annyi a jogosítványod itt, mint a többieknek.

2012. jan. 24. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!