Milyenek lesznek az új metrókocsik a 2-es metró vonalán?
Ilyenek: [link]
Amúgy meg Indexen héten volt hír,hogy átmentek a fékpróba teszten az Alstom kocsik, tehát 330 napon belül le kell hogy szállítsa a vállalat a kocsikat. Ergo 2012-ben már ezen utazol :)
"mint az előzőek amikben vmi hibát találtak?"
Szerinted? A szerelvények már kb. 3 éve le vannak gyártva és valahol Francia országban várják, hogy leszállíthassák, ha már megkapták az engedélyeket! Nem építettek újakat, azokat nyomták keresztül a magyar hatóságokon!
"és valahol Francia országban várják, hogy leszállíthassák,"
Lengyelországban.
"mikor itthon is építettek volna dalolva csili-vili metrókat"
Mégis hol? És mennyi időbe mennyi pénzbe telik a nilláról egy metrószerelvényt kifejleszteni???
Vegyétek le a rózsaszín szemüveget emberek...
"Mégis hol? És mennyi időbe mennyi pénzbe telik a nilláról egy metrószerelvényt kifejleszteni???
Vegyétek le a rózsaszín szemüveget emberek..."
Pedig volt magyar metró szerelvény, de azóta már gyár is megszűnt:
Köszönöm nem kell bemutatni nekem a magyar járműgyártást tisztában vagyok a mútjával és a jelenével.
Ezért is kérdeztem azt amit.
Soha nem voltunk képesek gazdaságosan önerőből metrószerelvényt gyártani...
Szerintetek miért lett leállítva az akkor épp pár éves magyar metró? Mert sok volt a konstrukciós hiba amit ki lehetett volna javítani de nem volt már rá pénz.
amúgy is magyar motor van az Alstomban (Skoda-Ganz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!