Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hova tűntek azok a szuper...

Hova tűntek azok a szuper narancssárga kocsik a kettes metró vonaláról? Volt bennük tök jó FOK-GYEM. Azt hiszem sokan Barbie metrónak hívták őket. Van kép is!

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 1. 23:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, most hogy mondod, én is rég láttam őket.

Volt Barbie is, de azt hiszem Csodapóknak is hívták az egyik fajtát, lehet hogy pont ezt. Aminek elől sok lámpája van, az a Csodapók, a Barbie nem tudom melyik lehet. :)

Valahol biztos megvannak, esetleg M3 vonalán?

2012. jan. 1. 23:58
 2/7 anonim ***** válasza:

A barbik selejtezve lettek. Most a Kőér utcai telepen állnak, de állományból törölve vannak. És pár alkatrészt már megkezdtek róluk...

Amire a 2. válaszoló gondol nem csodapók hanem vízipók és még mindig a 2-esen közlekednek.

2012. jan. 2. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:

Azért volt Barbie, mert eléggé rózsaszín beütésű volt a belseje. :)

Amúgy miért lettek selejtezve??

2012. jan. 2. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
Volt egy nagy metrótűz a 3as vonalán amikor is az lett mondva hogy a 40 évnál öregebb kocsikat szórjuk ki. Ez főleg ezeket a felújított kocsikat érintette a 2es vonalon. Logikus ugye? De ha jól tudom 1 felújított szerelvány megmaradt a 2es vonalon mert akkor még nem tölötte be a 40-et :)
2012. jan. 3. 12:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :)
2012. jan. 3. 21:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Pont tegnap vártuk a kettes metrót a Moszkva téri megállóhelyen és furcsán sokan voltak a megállóban és amikor megjött a metró akkor jöttem rá, hogy miért. Ez a Barbi metró volt nagyon sok fotós figyelte a metrót tök jó érzéssel töltött el az hogy jár még ez az öreg metró.
2012. jan. 8. 11:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez az Ev/a

Egy rakás ilyen van a kettesen..

2012. aug. 10. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!