A buszon az ellenőrök jutalékos rendszerben dolgoznak?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 13:10
2/22 anonim válasza:
Pécsen igen. Minimálbér+ a helyszínen fizetett bírság 60%-a a csekken fizetett bírság 50%-át kapják meg.
5/22 anonim válasza:
Pécsen tényleg így van, és ez nem mendemonda, hanem tény.
6/22 dizus válasza:
Elnézést kérek a tudatlanságomért!Elolvastam de még most is nehezen hiszem el!Ez elképesztő,jogtalan,felháborító és jó erkölcsbe ütközik!!!
7/22 anonim válasza:
Miért, szerintetek a BKV-nál hogy van? Ott is kap az ellenőr a büntetésből. Igaz, nem 60%-ot, de ha jól tudom 20% körüli összeget.
8/22 dizus válasza:
Hát nem is tudom mit mondjak!A BKV-nál is?Szerintem ez abnormális!
9/22 anonim válasza:
Mi abnomrmális azon hogy jutalékos rendszerrel ösztönzik a dolgozókat még hatékonyabb munkára+ arra hogy ne zsebe dolgozzanak?!
Az is abnormális szerinted, hogy az értékesítő jutalékot kap???
Gondolkozz már néha...
10/22 dizus válasza:
Az értékesítő nem büntet!Szerinted akkor a rendőröknek is jó volna ha jutalékot kapnának?Inkább te gondolkozz!Ha ennyiből nem érted a dolog erkölcsi oldalát,akkor szívesen kifejtem hosszabban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!