Érdemes belevágni a zepter cégnél megbízásos vagy vállalkozói jogviszonyban dolgozni? Fel lehet egy ilyen jutalékos rendszerben történő fizetésre építeni egy életet? Tényleg kifizetődőbb vállalkozói jogviszonyban, mint megbízásos szerződéssel?
NEM, NEM és NEM.
Soha ne menj a Zepterhez dolgozni. Csalók, az ügyfeleket meg átverik. Csak gondolj arra, hogy milyen méregdrága dolgokat beszélnek rá a szerencsétlen rászorulókra, amiket amúgy máshol olcsóbban is megkapnának.
Szerinted hány olyan hülyét találsz manapság, aki ilyen méregdrága cuccokat vásárolna???...
Ha kiváltod a vállalkozói igazolványt, arra havonta akkor is muszáj 50ezret befizetned, ha semmi bevételed nincs abban a hónapban... (Márpedig a Zepterből nem sok bevételed lesz.)
Igen, fel lehet építeni egy jutalékos rendszerre egy életet, de van néhány alapvető dolog, amit tisztázz magaddal:
Csak olyan ügy/munka mellett kötelezd el magad, amiben hiszel, amit jónak tartasz és nem csak a pénz lebeg a szemed előtt. Nem fogsz tudni még egy golyóstollat se eladni, hiteltelen lesz minden mondatod, ha az emberek megérzik rajtad, csak azért akarsz rájuk tukmálni valamit, mert kell neked a jutalék.
Csak akkor vágj bele, ha maga az értékesítői, üzletkötői lét nem idegen tőled.
Csak akkor próbálj ilyen jellegű munkába belefogni, ha már most is van valamiféle egzisztenciád és nem fog gondot okozni, ha nem azonnal keletkezik az üzletkötői munkából bevételed, viszont el tudod viselni, hogy költségeid már az első percben lesznek.
Csak olyan cég égisze alatt kezdj el tevékenykedni, akik egyformán tisztességesek az ügyfelekkel, no meg veled is.
(Én is jutalékokból élek már 5 éve, de konkrét termék értékesítést sose vállalnék, mert abban én nem lennék jó.)
A Zepter egy szemét, átverős banda. Engem nagyon csúnyán átvágtak, ígértek mindent, direkt rákérdeztem a feltételekre, persze a valóság pont az volt amitől féltem és amit letagadtak. Hazudnak mint a vízfolyás.
Szóval került el őket ahogy csak tudod.
A Zepter tényleg drága dolgokat árul,és lehet,hogy máshol olcsóbb,de gondolj bele abba,hogy ott biztos azért olyan,mert szar a minőség.A Zepter minőség jó!!!!!!
Van egy ismerősöm ,akinek már 10 éve megvan a Bioptron lámpája és még mindig tökéletesen működik!Jah és használ is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!