Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Ha nincs máshol hely, elfoglal...

Ha nincs máshol hely, elfoglalod a mozgássérültek parkolóhelyét?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 12:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Viszont a szegedi tesco parkolóban rengeteg ilyet látok! De hogy bizonyos illetők még közelebb parkolhassanak az épülethez, képesek a mozgássérülteknek fenntartott parkolóhely melletti felfestésre is ráállni! Legközelebb már tényleg kocsival mennek be az áruházba!!! Nnna tudod, meg is érdemelné a sok tirpák, hogy valóban "jogosult" legyen arra, hogy ott parkolhasson!
2009. máj. 13. 15:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha max. egy-két pillanatra, pl. ameddig kiszáll valaki vagy be, de utána azonnal megyek is tovább.
2009. máj. 13. 17:01
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem álltam még mozgássérült helyre, inkább teszek még pár kört.

Jelenleg viszont használom a családos parkolót, annak ellenére, hogy egyedül járok bevásárolni. Ennek az az oka, hogy 37 hetes terhes vagyok és ekkora pocakkal nem egyszerü az autóból ki, illetve autóba be szállás. Ha a "sima" parkolóba állok, akkor nem tudom teljesen kinyitni az ajtót, tehát kiszállni sem tudok. Pár nappal ezelőtt egy hölgy szóvá is tette, hogy ha egyedül vagyok, akkor nem szabasna oda állnom. Szerintem viszont nyugodtan használhatom kismamaként is.

2009. máj. 14. 10:23
 14/17 anonim válasza:
100%

Csak ha tényleg nincs hely és akkor ott maradok az autóban (láthatóan) és megvárom, hogy bevásároljon a feleségem. Ha időközben megüresedik egy hely, átállok oda. Ha mozgássérült helyből már csak egy van, akkor semmiképp nem állok oda.

Van néhány vadbarom, aki úgy parkol, hogy egyszerre két mozgássérült parkolót is elfoglal, na ezeknek beszólok keményen. Nem vagyok egy kigyúrt fickó, de elég szigorú tudok lenni.

2009. máj. 15. 08:32
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2009. máj. 15. 08:51
 16/17 Szabó Éva Györgyi ***** válasza:
100%
Nem! Nem csak azért, mert szabály tiltja, hanem emberségből.
2009. máj. 19. 10:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát nekem még nincs jogsim, de anyám néha oda áll. Természetesen, ha látja, hogy csak pár hely van, akkor nem foglalja el. Nem tudom, hogy ti melyik városból írtok, de nálunk általában van kb. 10-15 hely, és mindegyik üres. Hiába töltünk el 2 órát a hipermarketben, mikor visszamegyünk, csak mi állunk az egész sorban. Mondjuk mi kaptunk kártyát az egyik családtagunk után. Ha egyszer lesz jogsim, nem fogok oda állni.
2009. aug. 26. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!