Ha nincs máshol hely, elfoglalod a mozgássérültek parkolóhelyét?
Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 12:51
1/17 anonim válasza:
soha. de a kisgyerekes parkolóhelyeket is csak akkor, ha a legkisebb baba is velem van.
2/17 A kérdező kommentje:
5*
2009. máj. 13. 13:11
4/17 anonim válasza:
Nem. olyan nincs, hogy nicns hely :) Maximum kell tenni 1-2 kört, de előbb utóbb valahol van hely!
5/17 anonim válasza:
Nekem ugyan még nincs jogsim, de ha lesz, akkor sem fogok ilyet tenni.
6/17 A kérdező kommentje:
Csak azért mertem feltenni ezt a kérdést,mert gyakran járok nagyobb bevásárlóközpontba, és hiába van hely, egyesek elfoglalják a nagycsaládosok és a mozgássérültek helyét is. Múltkor megjegyeztem, erre majd' megvertek.
2009. máj. 13. 13:34
7/17 anonim válasza:
Semmiképp.
Aki meg odaáll az olyan is ,tehát nem jó beszólni neki.
8/17 anonim válasza:
Nem.de na´lunk a jogsi rámehet,ha észreveszik...+egy jó busás csekk.
9/17 anonim válasza:
Nem foglalom el, az nem az enyém - szerencsére. Ha életbevágó lenne, tudnék kártyát szerzni, de így legalább a kísértés sincs meg, hogy oda álljak. Arra volt már példa, hogy ahová mentem, messze volt csak parkoló, és megálltam amíg a többiek kiszállnak, én meg elmentem messzebbre. Dolgunk végeztével meg vissza, én előbb el, és ott vettem fel utasaimat. De 1 percnél többet nem álltam ott, és főleg nem vettem el a parkolóhelyet attól, aki rá van szorulva.
10/17 anonim válasza:
Nem véletlenül sem, másrészt jól meg is büntetnének érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!