Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha biztosítaná az önkormányzat...

Ha biztosítaná az önkormányzat, akkor bérelnél az autódnak parkolóhelyet az utcán?

Figyelt kérdés
Legnagyobb probléma a lakótelepen élőknek a parkolás. Vannak olyan lakók, akiknek két autója is van, te meg, akinek csak egy, nem tudsz parkolni a ház előtt, mert nincs hely. Állítólag lehet (majd) bérelni évi 6000 ft.-ért rendszámra szóló bérelt parkolót. Aki a helyedre áll, azt megbüntetik, vagy elszállítják az autóját, ha a bérelt helyedre áll. Lenne igényed egy ilyen saját parkolóra?
2010. febr. 4. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Évi 6000Ft-ért lenne, de elég nehezen tudom elképzelni hogy csak annyit kérnek érte.
2010. febr. 4. 15:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem mert a kapubejárónkba be tudok állni meg amúgy is falun lakok szal itt nem nehéz a parkolás.
2010. febr. 4. 17:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem lakótelepen lakok de ismerős igen és ha kocsival megyek át hozzá azért nem igaz hogy nincs hely. Hely van igaz nem az ablak alatt hogy lássam a gépet. Mert ugye azért nincs hely mert 200 métert már nem hajlandó sétálni inkább a nincs hely marad és beáll az autók mögé. Jó üresben hagyja meg nincs kézifék ráhúzva de akkor is pl reggel menne el egy nő kis kosztümben azt ilyenkor tologasson még odébb egy autót.
2010. febr. 7. 18:27
 4/6 Andika82 válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de tudnál nekem erről valami konkrétat mondani, hogy hol lehetne ezt elintézni, és mi a menete? Ha lenne rálehetőség bérelnék parkolóhelyet, mert társasházban lakunk, és parkolónkat boldog-boldogtalan használja. Van aki a régi kocsiját nem is használja, és itt tartja, én meg a pici babámat kilóméterekről cipeljem.
2010. aug. 24. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Én Bp. Angyalföldön lakom, és az önkormányzat foglalkozott ezzel a témával. Még nem "él" a lehetőség, mert a választások miatt félretették. Gondolom, hogy mindenhol az önkormányzat foglalkozik a témával, mert neki lesz bevétel. Én az önkormányzati választások után fogok érdeklődni.
2010. aug. 24. 18:12
 6/6 anonim válasza:
Ezzel kapcsolatban van saját tapasztalat. Anyukám Debrecenbe lakik, és mivel náluk is az volt a lakótelepen, ami belvárosi, hogy a lakók nem tudnak mások miatt beállni, bevezették a fizetős parkolást.12 000-ret fizet évente, de nincs felfestve a rendszám. Továbbra se tud a ház előtt megállni és még fizet is érte. A havat nem seprik el, mivel éjszaka ingyenes, a bulizók részegen ülnek kocsiba és összetörik a lakók álló autóját. Nappal a rokkant kártyások miatt nem tud beállni, este a szórakozók miatt. Ezért bérlünk egy telket közel a lakótömbhöz és kínálunk mi zárt, biztonságos parkolást a lakóknak. A következő évben már a lakók nem kötnek szerződés a vagyonkezelővel, inkább tőlünk bérelnek fix helyet.
2014. ápr. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!