Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lakóhelyemen átminősítették...

Lakóhelyemen átminősítették az utcánkat. Eddig kétirányú volt, most egyirányú. Szerintem nem volt indokolt. ( Ez csak az én véleményem ) Ezt csak úgy megteheti az önkormányzat? Most a fél települést meg kell kerülnöm.

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Loool, ismerős! Én leszarom, egy picike szakaszt kell csak mennem, szal nem fogom megkerülni a fél várost, rendőr úgyse jön, ha meg jön kapja be! Amúgy meg már egyszer elvitték a táblát, szal már másodszorra van kirakva. XD
2009. nov. 1. 12:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Nálunk eddig is egyirányú volt, csak most a másik irányból az, ami sokmindent megnehezít, mert sokkal logikátlanabb lett a közlekedés.

Igazából semmit nem lehet tenni ellene, max megpróbálsz aláírásokat gyűjtögetni a helyiektől.

2009. nov. 1. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
na majd jöjjön valaki veletek szabálytalanul szembe az egyirányú utcán, amikor haladnátok, és meglátjátok, milyen rossz is az
2009. dec. 3. 03:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!