V43-as mozdony élethű kicsinyített mását lehet kapni valahol?
Figyelt kérdés
Körbenéztem a neten, de mindenhol "csak" olyanokat találtam, amik működnek, terepasztalra valók, és persze jó drágák. Nekem olyasmi kellene, ami úgy néz ki mint az eredeti mozdony, semmi több. Legyen élethű, ne működjön és aránylag megfizethető. Ha valaki tud olylan üzletet, ahol ilyesmit árulnak, ossza meg:-)2011. nov. 22. 18:00
1/2 anonim válasza:
hát ilyet sztem nem is nagyon fogsz tudni találni
csak terepasztalra való, működő drágát..
az sok helyen lehet szerezni
de egy élethű makettet, ami semmi több ennél..nem nagyon
2/2 A kérdező kommentje:
Hát ez az, sehol sem találok nekem megfelelőt. Pedig biztosan lehet kapni valahol, mert mi van ha mondjuk eltörik a mozdonynak a kasznija, csak lehet pótolni valahogy. Addig hajtok, míg nem akadok valahol nekem való modellre,nagyon szeretnék egyet.
2011. nov. 24. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!