Szekszárdról mennék Budapestig gyorsjárattal de a neten csak ugy lehetett jegyet venni hogy ha bajárol kérem a jegyet ugye igy is el fogják fogadni szekszárdon? Ha tt szállok fel?
Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 22:03
1/5 anonim válasza:
Persze, elfogadják, de ugye ez olyan magad által nyomtatott jegy? Mert jegynyomtató automata nincs a szekszárdi pályaudvaron!
2/5 A kérdező kommentje:
jah persze e-mailbe küldték és ugy nyomtattam ki! de te utaztál már igy???mert az van rajta h baja-budapest meg h 13 45 kor indul és h foglaljam el a helyem 10 perccel előbb. és én csak 14 45kor szállok fel szekszárdon
2011. nov. 21. 22:33
3/5 anonim válasza:
Valsz elfogadják, csak többe kerül, mintha Szekszárdtól vennéd...gondolom
4/5 A kérdező kommentje:
tudom...többe került..de megéri mert volt h nem volt hely... tuti elfogadják??
2011. nov. 22. 16:00
5/5 anonim válasza:
A buszra felszállhatsz vele. De helyet nem biztosít, csak akkor, ha Baján szállsz fel. Szóval ha csak ez volt a szempont, akkor nem volt sok értelme megvenned neten a jegyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!