Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Szekszárdról Pécsre nagyjából...

Szekszárdról Pécsre nagyjából mennyibe kerül egy diák bérlet?

Figyelt kérdés
Havi diák bérlet.Bejárós lennék.
2010. szept. 16. 19:12
 1/10 anonim ***** válasza:
0%
Nem érdemes bérletet venned. nincs is ekkora távolságra.
2010. szept. 16. 19:18
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Miért ne lenne? 45 km-es bérlet is van ezt a végállomáson kell megérdeklődjed.
2010. szept. 16. 19:21
 3/10 anonim ***** válasza:
De Pécs Szekszárd nem 45 km. 65km arra már nincs.
2010. szept. 16. 20:56
 4/10 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne bérlet? Ne viccelj már...

A Volán azonos díjszabást hazsnál a MÁV-val, a MÁV-nál van 500 km feletti bérlet is.

Én pl. 140 km-es bérlettel utazom...

2010. szept. 17. 11:52
 5/10 anonim ***** válasza:

Na megnéztem Volánnak is van 500 km feletti kategóriáig bérlete.

Péca aut. áll és Szekszárd aut. áll közötti táv a volán szerint 89,2 km.

Erre 90 km-es bérletet adnak ki, ára:

Havi 6320.-

Félhavi 3160.-

Ez a diákbérlet ára, de itt meg is nézheted:

[link]

A 90%-os kedvezményű bérletet keresd.

Amúgy soha nem értettem, aki nem tud pontos választ adni az miért szövegel hülyeségeket ész nélkül?

A kérdező azért kérdez mert pontos választ vár nem légből kapott infókat...

2010. szept. 17. 11:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok neked. Képes vagy napi 2-2,5 órát utazni egy nap. Mikor fogsz pihenni tanulni erre is gondolj.
2010. szept. 17. 12:31
 7/10 anonim ***** válasza:

Tudod, létezik olyan, hogy kényszerhelyzet, erre is gondolj már.

Nincs mindenkinek havi 20+rezsi pénze albérletre.

Én 140 km-t ingáztam a hét 4 napján, amíg nem kaptam kollégiumot(4 hónap).

Mehettem volna albérletbe havi 30-ért rezsivel, 4-en egy 70m2-es albiba. És ez még olcsó lett volna. És fűtés nélkül.

A vonatbérlet meg 10.000 forint volt egy hónapra.

Igen lejártam, bejártam órákra, és mint látható életben is maradtam. Nem volt leányálom, de túl lehetett élni.

Igaz ezt csak az tudja, aki életébene gyszer kipróbálta, és nem csak a számítógép előtt osztja az észt...

2010. szept. 17. 13:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Jah és én nem napi 2-2,5 órát ingáztam, hanem csak a két vasútállomás között 4 órát. És az állomásokról még el kellett menni egyetemre meg haza.
2010. szept. 17. 13:15
 9/10 anonim ***** válasza:

Te is osztod az észt itt a égp előtt és foglamad sincs én miért vetem fel,hogy érdemes mérlegelni,hogy ki mit bir.

Igen kell várni kolira.. nálunkn volt olyna kai kolit kpaott.. de nem aludt ben így pl kiadta az ágyát... ezzel isl ehet élni. stb.

De nem ez volt a krdés. Én napi 1,5 órát ingáztam úgy ,hogy féluton találtalm al akheylem és a suli közt szállást. Ott várt az akkor kcsi gyerekem... Szóval te se oszd itt az észt minek?

2010. szept. 17. 14:42
 10/10 anonim ***** válasza:

Ember... És a kicsi gyerekeddel a szállás ingyen volt?? Ha mást nem is de minimum rezsit csak keleltt fizetned nem?

Ezért írtam hogy nincs mindenkinek pénze arra, hogy szállást fizessen, kénytelen hazajárni, ingázni.

Így voltam ezzel én is.

Elég szomorú, ha nálatok megtehette, hogy kiadja a kolihelyét másnak. Nálunk az ilyen nem csak a koliból, de az egyetemről is repülne, és ez nem vicc.

Alapból kártyás beléptetőrendszer van, csak az jut be akinek jogosultsága van rá. Szobába is csak az lehet 21 után aki bentlakós. Tehát a szoba kiadás nálunk lehetetlen.

Próbáld végigolvasni értelmezni amit írok, és utána nyilatkozz észosztásról, ha kérhetem.

2010. szept. 17. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!