Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van Szekszárdról 8-9hetes...

Van Szekszárdról 8-9hetes kismama?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 15:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz nem szekszárdi vagyok, és nem is 8-9 hetes, de gondoltam írok, mert nem írt még Neked senki. :) Bátaszék közelében lakom, és 27 hetes vagyok. Hogy vagy?

2010. máj. 12. 10:23
 2/19 A kérdező kommentje:
Szia!Jaj de kedves vagy!:-)Gondoltam nincs ilyen korú kismama.Biztos van csak nem ismerik ezt az oldalt.Én nagyon jól vagyok,tökéletesen viselem,sőt nagyon is.Te?Mi lesz a pocak lakód?
2010. máj. 12. 19:08
 3/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, biztos vannak, csak éppen ide nem járnak.

Jól vagyok köszönöm, sajnos engem az első 16 hét nagyon megviselt. De most már élvezem a terhességet. :) Kislányunk lesz, 4D-n is megmutatta magát. :) Hova jársz orvoshoz? Szekszárdon fogsz szülni?

Szép napot és vigyázz magadra!

2010. máj. 13. 08:52
 4/19 A kérdező kommentje:
Szekszárdón fogok szülni,és Juanhoz járok.Te?
2010. máj. 14. 12:21
 5/19 anonim ***** válasza:

Mohácson fogok szülni, a Révész dokihoz járok. A Juan-ról sok jót olvastam, állítólag nagyon lelkiismeretes. Ő csinál 4D-t is nem? Hozzá szerettem volna menni 4D-re, mert eddig Pécsre jártunk, de lehet, hogy pár hét múlva bejelentkezek hozzá.

És hogy viseled a terhességet? Mióta próbálkoztatok?

Vigyázz magatokra, és pihenj sokat!

2010. máj. 15. 12:24
 6/19 A kérdező kommentje:
Igen igy van,nagyon lelkiismeretes.Ezért szeretem őt.Szakmai tudása is nagy.Mi már régóta próbálkoztunk,ebben is az ő keze benne van.Gyógyszert kaptam és sikerült.Nekem már a 2-dik terhességem van egy 5éves kisnagy fiam..-)Én teljesen jól viselem a terhességem,semmi bajom nincs,a fiamnál sem volt igaz.De egy kicsit aggaszt mindig attól félek,hogy felszivódik.De azt ugyis észre venném ugye?Te hogy vagy?Az elejét hogy élted meg?A Juant merem ajánlani.Az elsőt egyébként nála szültem.Haláli pófa volt,szeretem tényleg.Utoljára mikor még nem voltam terhes,-akar gyereket kérdi.-Mondom szeretnék-akkor csinálunk.:-)
2010. máj. 15. 12:39
 7/19 anonim ***** válasza:

Gratulálok a kisfiadhoz is! :)

Jaj, ne is gondolj ilyenre, hogy felszívódhat, csak a jóra szabad mindig gondolni, és hogy minden rendben van/lesz! Egyébként szerintem azt úgysem éreznéd meg, csak az uh-n derülne ki, de Isten ments, még a gondolatot is töröld ki a fejedből!

Örülök, hogy jól viseled!:) Én nem hittem, hogy valaha fogom a terhességet élvezni, sajnos nálam a 16. hétig maga volt a kínszenvedés, állandóan hánytam, zacskóval mentem bevásárolni is, mindig émelyegtem, volt, hogy napokig nem bírtam felkelni. Sokszor már sírtam, úgy elvoltam keseredve.

Akkor ez a Juan is egy gyerekcsináló doki. :)))) Az enyémet is annak mondják. :))) Pont azért mentem hozzá, mert nem jött össze a baba (tavaly júniusban már volt egy korai spontán vetélésem :( ) , és abban a hónapban fogant a pici, amikor a Révész doki megvizsgált. Szóval, mondhatom, hogy nálunk is a doki keze volt a dologban (szó szerint). :))))

És a család tudja már? Kisfiad várja a tesókáját? :)

2010. máj. 17. 12:42
 8/19 A kérdező kommentje:
Vagyok én is ugy mikor megyek vásárolni,hogy émelygek.Az emberek eljönnek mellettem és rájuk tudnék hányni.A szagokra nagyon érzékeny vagyok.Gergő igen tudja de még fel sem fogja igazán.Ő azt hitte mikor bejeltettük neki hogy holnap után jön.Még csak 5éves.Nem érti igazán.Szerintem majd ha látszik a pocakom.Te éjszaka kijártál pisilni az elején?Én még ezzel küszködöm.Ma is délután ugy émelyegtem,akkor azért megnyugodtam..-)Ilyen hülyeség nyugtat.Igy tudom,hogy megvan.Annyira más mit a Gergővel.Remélem kislány lesz.:-)Mi lesz a neve a babátoknak?
2010. máj. 17. 18:49
 9/19 anonim ***** válasza:

Persze, kicsi még ahhoz, hogy megértse, jön a kistesó. :) Ha látszik már a pocakod, akkor neki is talán jobban érhető lesz a dolog. De édes! :) Azt hitte holnapután jön a testvére! :))))

A szagok engem is kínoztak. :) De ez még most sem múlt el a részemről, még mindig kiélezettebb a szaglásom. A férjem szokott is ezzel heccelni. :)

Mikor mész dokihoz legközelebb?

Érdekes, én nem jártam olyan sokat az elején pisilni, pedig olvastam róla, hogy van, aki éjszaka is többször felkel. A 29 hét alatt a két kezemen megtudnám számolni, hányszor kellett kimennem éjszaka pisilni.

De nyugodj meg, biztosan minden a legnagyobb rendben, ne stresszeld magad, nem szabad! Mond neki, hogy minden rendben van, lesz, és hogy nagyon várjátok már, hogy megszülessen. Talán ez Téged is nyugtat majd egy kicsit. :)

Mennyi idős babás vagy most?

Kislányunk a Mia nevet fogja kapni, legalábbis eddig úgy van. Pár napja döntöttük csak el, és azóta nagy titokban tartjuk, nehogy a szülők beleszóljanak - mert szeretnek beleszólni mindenbe.:)

A Gergő egyébként az egyik kedvenc fiúnevem. :)

Azért ha időd engedi, pihengess!

Puszi

2010. máj. 21. 08:59
 10/19 anonim ***** válasza:
Remélem minden rendben van Veletek!? Puszillak
2010. máj. 29. 08:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!