Van Szekszárdról 8-9hetes kismama?
Szia!
Igaz nem szekszárdi vagyok, és nem is 8-9 hetes, de gondoltam írok, mert nem írt még Neked senki. :) Bátaszék közelében lakom, és 27 hetes vagyok. Hogy vagy?
Szia!
Igen, biztos vannak, csak éppen ide nem járnak.
Jól vagyok köszönöm, sajnos engem az első 16 hét nagyon megviselt. De most már élvezem a terhességet. :) Kislányunk lesz, 4D-n is megmutatta magát. :) Hova jársz orvoshoz? Szekszárdon fogsz szülni?
Szép napot és vigyázz magadra!
Mohácson fogok szülni, a Révész dokihoz járok. A Juan-ról sok jót olvastam, állítólag nagyon lelkiismeretes. Ő csinál 4D-t is nem? Hozzá szerettem volna menni 4D-re, mert eddig Pécsre jártunk, de lehet, hogy pár hét múlva bejelentkezek hozzá.
És hogy viseled a terhességet? Mióta próbálkoztatok?
Vigyázz magatokra, és pihenj sokat!
Gratulálok a kisfiadhoz is! :)
Jaj, ne is gondolj ilyenre, hogy felszívódhat, csak a jóra szabad mindig gondolni, és hogy minden rendben van/lesz! Egyébként szerintem azt úgysem éreznéd meg, csak az uh-n derülne ki, de Isten ments, még a gondolatot is töröld ki a fejedből!
Örülök, hogy jól viseled!:) Én nem hittem, hogy valaha fogom a terhességet élvezni, sajnos nálam a 16. hétig maga volt a kínszenvedés, állandóan hánytam, zacskóval mentem bevásárolni is, mindig émelyegtem, volt, hogy napokig nem bírtam felkelni. Sokszor már sírtam, úgy elvoltam keseredve.
Akkor ez a Juan is egy gyerekcsináló doki. :)))) Az enyémet is annak mondják. :))) Pont azért mentem hozzá, mert nem jött össze a baba (tavaly júniusban már volt egy korai spontán vetélésem :( ) , és abban a hónapban fogant a pici, amikor a Révész doki megvizsgált. Szóval, mondhatom, hogy nálunk is a doki keze volt a dologban (szó szerint). :))))
És a család tudja már? Kisfiad várja a tesókáját? :)
Persze, kicsi még ahhoz, hogy megértse, jön a kistesó. :) Ha látszik már a pocakod, akkor neki is talán jobban érhető lesz a dolog. De édes! :) Azt hitte holnapután jön a testvére! :))))
A szagok engem is kínoztak. :) De ez még most sem múlt el a részemről, még mindig kiélezettebb a szaglásom. A férjem szokott is ezzel heccelni. :)
Mikor mész dokihoz legközelebb?
Érdekes, én nem jártam olyan sokat az elején pisilni, pedig olvastam róla, hogy van, aki éjszaka is többször felkel. A 29 hét alatt a két kezemen megtudnám számolni, hányszor kellett kimennem éjszaka pisilni.
De nyugodj meg, biztosan minden a legnagyobb rendben, ne stresszeld magad, nem szabad! Mond neki, hogy minden rendben van, lesz, és hogy nagyon várjátok már, hogy megszülessen. Talán ez Téged is nyugtat majd egy kicsit. :)
Mennyi idős babás vagy most?
Kislányunk a Mia nevet fogja kapni, legalábbis eddig úgy van. Pár napja döntöttük csak el, és azóta nagy titokban tartjuk, nehogy a szülők beleszóljanak - mert szeretnek beleszólni mindenbe.:)
A Gergő egyébként az egyik kedvenc fiúnevem. :)
Azért ha időd engedi, pihengess!
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!