Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van Szekszárdról 8-9hetes...

Van Szekszárdról 8-9hetes kismama?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 15:43
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Szio minden ok,csak addig nem akartam irni mig nem megyek vizsgálatra.Az meg ma lesz,tiszta izgatott vagyok már.Még ma este irok légy jó pusza.
2010. máj. 31. 08:23
 12/19 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam dokinál 4,77mm és minden rendben van vele.Hál istennek.Ugy mocorgott amit persze én nem érzek de nagyon aranyoska.Van keze és lába.:-)Ti hogy vagytok?Mia olyan szép név tetszik nekem is.Te mmikorra vagy kiirva?Én először dec 22,aztán dec 16.
2010. jún. 1. 14:07
 13/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Örülök, hogy minden rendben!!! :))) Amikor mi voltunk a 12. heti uh-n úgy ficánkolt, hogy a doki azt mondta, ilyen nincs, alig bírta megmérni. :)

Elvileg aug. 7re vagyok kiírva, de a doki azt mondta inkább július lesz ebből. Szóval már eléggé izgulok. :) A hátam fáj, a gyomrom nagyon ég, a lábaim kezdenek dagadni. :( Na, majd csak elmúlik. :)

Karácsonyi babátok lesz? :)A legszebb ajándék! :)

És neveken gondolkodtatok már?

Vigyázz magadra!

Puszi

2010. jún. 2. 19:52
 14/19 A kérdező kommentje:

Szio.Nevekem nem igen gondolkodtunk vagyis a lány már meg van Jázmin,fiú névvel egyszerűen nem jutunk düllöre.Ezért kell lennie kislánynak.:)Képzeld el ma hajnalban megszült az egyik legjobb barátnőm.Kislánya lett Sonja:-)

Te hogy vagy?Valami privát elérhetőséget kaphatnék?Nem hinném hogy itt az ország világnak köze van itt sok mindenhez.

2010. jún. 3. 13:02
 15/19 A kérdező kommentje:
Na elfelejtek elbucsuzni mert a Geri nyaggat itt.Légy jó puszi.
2010. jún. 3. 13:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Szio.Csak nem történt veled valami,hogy jó ideje nem irsz.
2010. jún. 8. 11:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia írtam privit, nem tudom megkaptad-e!? Puszillak
2010. jún. 22. 21:21
 18/19 A kérdező kommentje:
Szio válaszoltam is!!puszika
2010. jún. 23. 13:44
 19/19 anonim ***** válasza:

Sziaaa

Most nézem, hogy itt írtál, és sajnos nem jött meg az email a privátra. :( Eltudnád még egyszer küldeni? Remélem jól vagytok, és szépen növögettek!

Puszi!

2010. jún. 29. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!