Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szekszárdról esetleg 4-5hetes...

Szekszárdról esetleg 4-5hetes kismami?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 09:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Én szekszárdi vagyok,de már a 14hetet taposom.Melyik dokihoz jársz?Én a terhesggondozóba,nincs túl sok jó tapasztalatom.
2010. ápr. 15. 12:26
 2/6 A kérdező kommentje:
Szio!!A Huan a dokim,még nem járok sehová,itthon pihizgetek.Hol laksz,merre?Én ujvárosba.Neked ki a dokid?
2010. ápr. 15. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én márt igaz kétszer szültem ,szekszárdon az első lányomat én is a Huánnál szültem,a másodikat pedig a genetikusnál Kovács Gábornál szuper jó doki szülés közben is megnevettetett és dec 24- én szültem másnap szabira ment és még is mindennap bejött hozzám ,hogy meg kérdezze hogy vagyok nem adott át senkinek pedig ilyenkort aszt szokták csinálni!1,5 éves a kissebik és szerintem jó dokik igaz a Huán szülés után rám se bagozott,de szülés alatt rendes volt és ügyes,ja és én tolnai vagyok,Boldog Baba várást nektek és minden jót!Remélem nem baj hogy ezeket leírtam neked,nektek!Szép napot!"27L
2010. ápr. 15. 14:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Ugyan dehogy baj hogy leirtad szeretem olvasni az élményeket.Én még ezt sem mondhatom el a Huanra.Mert szülés után minden nap bejött hozzám!!!Mindenki más és más!!!Én a Kovácsot meg a Komáromit nem is ismerem,azt sem tudom,hogy néznek ki!Gratula a kislányodhoz aranyos lehet nagyon.
2010. ápr. 15. 16:00
 5/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.Igazából a Kisbödőben laknak a szüleim,sokat vagyok otthon,mert táppénzen vagyok.

Nekem nincs dokim.

2010. ápr. 15. 17:45
 6/6 anonim ***** válasza:
A Kovács Gábor a genetikus a szekszárdi szülészeten egy magas fiatal szemüveges aranyos doki,ha nem jó a kismamik afp eredménye őt szokták hívni hogy el mondja mi a véleménye és mit kell tenni hová kell tovább menni vizsgálatokra,és mindig mosolyog,a másik dokiról már hallottam de aszt én sem tudom hogy melyik az aszt monták jó doki!A Huánnál az elsőt szültem és gátvédelemmel,ilyen téren szerintem nagyon jó!A lányom tényleg egy tündér de sokszor kitesz 3 gyereket!Sok Boldogságot és jó Egészséget a babátokhoz!
2010. ápr. 15. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!