Kb. 5-6-ször blicceltem egész életemben, de szándékosan csak egyszer, és akkor is volt nálam érvényes jegy, csak egy órával korábban kezeltem, ugyanezen a körjáraton, ahol körjárat lévén nem állítják át. Más esetben nem volt jegyem, a megállókban sem tudtak adni más utasok, és nem volt a közelben jegyárusítás. Na meg volt olyan, hogy a sofőr lusta volt jegyet adni, és intett, hogy menjek tovább.
2011. nov. 6. 01:30
12/19 anonim válasza:
Vasutas vagyok ,szóval ingyen van a jegy.
Állomás főnök vagyok. Volt olyan aki ott próbálta firkálni a vonatot megfogtam a következő megállóban megálltunk.
Letettük a gyereket, körül belül 16 éves lehetett. Máskor meggondolja ,hogy firkálja-e. A vasút úgy is mellettem lesz. Máskor is volt ilyesmi, akkor is így csináltam.
Tehervonatoktól is elszoktam hajtani a gyerekeket ,az idegeneket, mert össze ne firkálják.
Üdv:Egy Állomásfőnök.
2011. nov. 6. 10:00
13/19 anonim válasza:
Nem szoktam, bérletet veszek.
2011. nov. 6. 12:14
14/19 anonim válasza:
Volt már, hogy elblicceltem egyszer-egyszer ilyen 80 forintos jegyeket, amikor mondjuk többször egymás után is heringpartit rendeztek reggel. (Pl.: [link] aztán [link] Ezek csak morzsák a mindennapokból, a folyamatos késésekről ne is beszéljünk. Ezek után egyáltalán nem mondanám tökéletesnek a szolgáltatást, hiába próbálják megmagyarázni nekem ennek az ellenkezőjét.
De mivel néha így önkényesen kártérítem magamat, ezért cserébe nem fogadom el a vásárlási utalványokat, amit az ügyfélszolgálat ajánl fel nekem, mivel olyan sok (jogos) panaszt tettem már.
Szóval a bliccelésre senkit nem buzdítanék, de a vasutat buzdítanám a szolgáltatás színvonalának emelésére.
2011. nov. 6. 12:46
15/19 anonim válasza:
A BKV-ról meg ne is beszéljünk! Bár már 5 éve folyamatosan bérletem van, mindig is felháborítónak tartottam, hogy akár 1 megállóra is elkérnének többszáz forintot, közben a jegyvásárlás lehetőségét sem mindig biztosítják. Átszállásonként szintén újat lyukasztani, ez az igazi agyrém, mintha bármi közöm lenne hozzá, hogy ők éppen így határozták meg 1-1 járat útvonalát. Észre kellene venniük, hogy a jegyvásárlásra az ösztönöz igazán, ha igazságos a rendszer is.
2011. nov. 6. 12:49
16/19 anonim válasza:
Én minden egyes nap bliccelek. Buszozok, a vonalon, amerre járok 1 helyen SEM lehet venni se jegyet, se bérletet! Hagy ne menjek már be Határ útig, csak hogy kifizethessem.. Ők nem biztosítják a vásárlási lehetőséget.
Bár az is hozzátartozik, hogy ezen a vonalon sosincs ellenőr.
Ha metrózok, akkor lyukasztok jegyet.
2011. nov. 6. 14:40
17/19 anonim válasza:
Tegnap 23:51 A Bp-Újszász-Szolnok vonalon semmi sem változott. A vonatok ugyanúgy retkesek, szó szerint soha nincsenek kitakarítva, és ritka az olyan nap, h se oda, se vissza nem késik 10 percnél többet a vonatom. Olyan pedig sztem a történelemben soha nem fordult elő, h időben érkezett volna.
2011. nov. 6. 20:33
18/19 A kérdező kommentje:
Na akkor leírom én is a véleményem. A vonaton tudok bliccelni ,mert oylan helyne szállok fel ahol nem kell jegyet venni tehát ráér a vonaton is. Nem bújkálok a wcben ha jegyte kérek megveszem. A bkv-val az a gondom,hogy 320 ft-ot elkérnek 10kmerért vagy kevesebbért.. és nekem nincs pénzem se zsebpénzem! tehát örülök,ha a vontra kunyerálok vkitől lovét. Majdnem mindig ellógom kivéve a metró. Viszont mindig van nálam jegy azért bűntetést nem akarok..igaz ígyis esélyes de nem annyira,mintha semmi se lenne nálam..
2011. nov. 6. 22:35
19/19 anonim válasza:
"gondatlansgából" igen... :D éppen lejárt a bérletem, és nem vettem újat, úgy már 2x is elkaptak
vagy ha vasárnapra esik a bérlet lejárása, akkor...akkor nem tudok másik bérletet venni -.-' de igy még nem kaptak el, barátnőmet viszont pont igy büntették meg -.-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!