Hogy szoktatok bliccelni? Már kipróbált praktikákat kérek!
Hát, nézek, nagyon.
Ha a közelemben lévő lyukasztó nem jó, akkor szerencsém van, úgy tudom, akkor nem vagy köteles elmenni másikhoz.
ennyire parázni, anyámmm
én mindig jegy nélkül megyek.ha elkapnak, akkor felirja a csekket.az azért jó mert elévül, kapsz 2x egy levelet és aztán nemfoglalkoznak veled:)
Hm. ez egy nagyon jó kérdés :) de szerintem, ha az lennék, akkor kb. 20 helyesírási hibával tettem volna fel a kérdésemet XD
De ha ez jobban meggyőz, elmondom, hogy én úgy szoktam, hogy fülhallgató a fülbe, és úgy teszek, mintha nem hallanám. Egyszer volt, hogy megfogta a karomat, és visszarántott, akkor higgadt, de kellőképpen vészjósló hanggal közöltem vele, hogy vegye le rólam a kezét, különben feljelentem személyi szabadság korlátozása miatt. Olyat nézett, hogy elengedett. Amúgy is eléggé kőbunkó feje volt XD
Meg régebben azt csináltam, hogy ha kérték a jegyet, akkor elkezdtem lobogtatni egy lyukasztatlan vonaljegyet (mondván hogy hiszen megvettem a jegyet), és mindezt elhadartam gyorsan spanyolul is. Néha jöttek ilyenkor azzal, hogy dú jú szpík englis? De ilyenkor csak tovább mondtam a magamét spanyolul :D De ez túl strapás, és időigényes volt, mert néha 2 percet is "eldumáltunk", az meg sok egy egyszerű bliccelés miatt...
Na szóval még mindig ellenőrnek nézel? :P
04-06 14:49 -es válaszoló és aki olvassa;
ez komoly, hogy az illető nem fizeti be, a következő emlékeztető levélre sem reagál és aztán elfelejtkezne róla?
sztem ilyen nincs...
..habár jó lenne..életem először megbüntetett MA az ellenőr..:(
Amugy nincs ilyen "bliccelős-életutam/múltam."
Spórolok a pénzzel, és az előző két hónapban gyalog közlekedem. De max. egy héten egyszer egyéb körülmények miatt (pl. az esős idő) előfordul, h buszra ülök/tem. Meg akkor, ha nem akarok időt veszteni..
olyan ciki volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!