Február 24. -én vettem egy havi bérletet és úgy kértem, hogy kérek egy 30 napos bérletet erre adott egy olyat ami március 23-ig jó. Hova tűnik az a 2 nap? :D
Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 20:56
1/4 anonim válasza:
Beszolgaltatasra kerult a nemzeti egyuttkozlekedes rendszerebe.
Vetted volna marciusba...
2/4 anonim válasza:
Harmincnapos nincs, csak egy hónapos - és az a naptári dátum szerint érvényes.
3/4 anonim válasza:
Oda tűnik, ahonnan kapsz mindig +1 napot, ha épp 31 napos a hónap.
És mivel 7 31 napos hónapunk van, a többi 30 napos, a február 28 napos, így te ajándékba kapsz 5 napot. (7-2=5).
4/4 anonim válasza:
Olyan 3 éve szűnt meg a 30 napos bérlet, érdekes, hogy eddig nem tűnt fel. Ha meg régebben nem vettél bérletet, akkor meg mi alapján gondolod, hogy van 30 napos?
Mondjuk a pénztáros is hülye. Miért nem mondja, hogy nincs 30 napos bérlet, amikor azt kérnek tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!